• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako kombinovati džempere: Birajte one u boji i ne bežite od slojevitog stila

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobra trikotaža je najbolji zimski modni komad

  • 0
Džemper moda Foto: Shutterstock

Izbor trikotaže je svuda u izlozima radnji, a dok se radujemo hladnijim danima zbog nošenja najmekšeg pletiva, razmišljamo uz šta ćemo moći da ih kombinujemo. Međutim, uz pravu inspiraciju možete udahnuti nov život i svojim starim komadima.

Pratite ove savete da biste stilizovali džemper za jedinstven izgled.

Promišljeno dodajte aksesoare

Dajte svoj pečat običnom džemperu uz pomoć odgovarajućih dodataka. Svoju rolku ili duboki V-izrez upotpunite jednom većom ogrlicom ili uz pomoć više njih, smelim minđušama ili svilenom ešarpom. Da naglasite struk, dodajte neobičan kaiš.

"Overisized" trikotaža

Predimenzionirani stil je trenutno veoma popularan, tako da, ako pokušavate da nosite trendi pleteni komad, to je dobro da uradite sa parom čizama. Veliki pleteni gornji deo nosite sa parom helanki i ravnih farmerki kako biste stvorili klasičan "effortless" izgled. Takođe, dobro je ležetno upasati džemper za definisanje figure ukoliko osećate da vas previše širi.

Dobar izbor obuće jesu loaferice ili mokasine.

Boja čini razliku

Boja uvek utiče na vaš konačni izgled. Ako nosite debelo pletivo u raznobojnim nijansama, pokušajte da ga uparite sa svetlim pantalonama. Bela deluje kao odličan izbor kada nosite više nijansi, a jako je važno da vaša šarena trikotaža ne bude "ugušena" pantalonama u jarkim bojama.

Pokušajte sa slojevima

Nemojte se plašiti eksperimentisanja slojevima kada nosite trikotažu. Ona se odlično kombinuje sa košuljama koje ćete nositi ispod, ali i sa haljinama. Slip haljine su u ovom slučaju odličan izbor. Jednobojnu haljinu začinite veselom bojom džempera i naglasite struk kaišem. Bela košulja ispod bilo kog džempera i džins su uvek najbolji izbor, koji iako je bejzik, odaje da imate ukusa.

Kako biste podigle stil na viši nivo, izaberite uske farmerice i duboke jahačke čizme.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota