• 7
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktorija i Dejvid Bekam još jednom pokazali kako izgleda savršen modni odabir

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elegantno i besprekorno

  • 7
Viktorija i Dejvid Bekam, David Beckham and Victoria Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam već danima borave u Njujorku i ne prestaju da oduševljavalju svojim odevnim kombinacijama gde god da se pojave. Fotografi ih neumorno svaki dan čekaju ispred njihovog hotela kako bi uslikali ovaj poznati par.

Tako su ih danas fotografisali kako izlaze iz hotela, a modne kombinacije koje su poneli ostavile su sve prisutne bez daha.

Viktorija je obukla prelepu maslinasto zelenu haljinu midi dužine. Lepršavi rukavi koji otkrivaju ramena zaista su ovu haljinu učinili još lepšom. Ona je obukla crne čizme, a od modnih dodataka je ponela crnu kožnu torbu i naočare.

Viktorija i Dejvid Bekam, David Beckham and Victoria Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši fubaler je obukao teget odelo na pruge, belu košulju i sivo-belu kravatu na kockice. Ono što se modnim stručnjacima posebno svidelo kod Dejvidovog stajlinga su crno-teleg cipele.

Video: Ne mogu ni kafu da popijem na miru: Bekam se sprdao s Viktorijom koja trenira na njihovoj jahti

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • alimpije

    15. oktobar 2022. | 15:38

    Na njegovom stajlingu mogli bi da uče mnoge naše javne ličnosti koje nose frulica pantalone sa spuštenim strukom i do pola gležnjeva,na nogama patike,pri tome su građeni ko saksija naopačke,celo telo im se pretvorilo u stomačinu i guzicu.Iznenađuju me sportisti koji su ok građeni ali nemaju stila,misle da je dovoljno da na sebe nabace skupe stvari koje nisu usaglašene,o slaganju boja da nepričam,veze nemaju.Niko nenosi košuju i kravatu a pogledajte njega sve po propisu,manžetne tačno dva psta vire od ivice rukava sakoa,sako na dva reda sa time da je poslednje dugme otkopčano,naočare nonšalantno u djepiću sakoa a cipele prave muške sa tankim kožnim đonom.BRAVO

    Podelite komentar

  • Jeja

    15. oktobar 2022. | 16:07

    Bekam je odlicno stilizovan i u svakoj prilici ... Poš nikada kod mene ne moze da izazove odusevljenje ni u jednom segmentu jer je bezlicna , bez harizme i taj minimalizam na njoj deluje zaista malo ... svaka cast za decu i njenu poslovnu politiku ( kako je "progurala " nevazno za vazno) kao i to da su zvanicno bez vecih skandala !

    Podelite komentar

  • alimpije

    15. oktobar 2022. | 15:13

    Ljudi, da ja imam njihove pare, ne da bise oblačio nego bi se i svlačio pa sve da pršti......

    Podelite komentar