• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gala veče Muzeja Akademije u Los Anđelesu u znaku najpoznatijih dama sveta: Crno kao boja večeri

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Academy Museum Gala 2022

Foto: Tanjug/AP

Najveće holivudske zvezde okupile su se ispred Muzeja Akademije u Los Anđelesu proslavljajući najveća imena filmske industrije. Sve dame blistale su u punom sjaju, a mnoge su odabrale crne toalete za svečanost ove večeri.

Džulija Roberts nagrađena je gala nagradom Muzeja Akademije. Icon Avard dobila kao proslavu svoje karijere duge tri decenije i ulogama koje su ostavile velik trag u svetu filma.

Stajlingom glumice prepoznatljivog osmeha dominirala je elegantna crna, koju je osvežila bela košulja ispod duge, crne haljine. Preko svega Džulija Roberts je ogrnula crni sako i tako postigla dodatnu opuštenost svog izgleda. Njen nasmejani lik otvorila je kosa skupljena u punđu.

Večeri zvezda prisustvovala je i Kaja Gerber, ćerka legendarne manekenke Sindi Kraford. Kaja je svoju figuru istakla crnom haljinom pripijenom uz telo, a njen svečani izgled još više su naglašavali stav i ozbiljnost.

Hejli Biber, u svom stilu, lepotu tela istakla je crnom haljinom sa isečenim delom na stomaku, dok se Tilda Svinton opredelila za zatvorenu crnu haljinu sa belim detaljima i zlatnom dugmadi, koja su akcentovala svečanost toalete.

Ali, bilo je i dama koje su odlučile da u gala veče unesu i vedrije boje.

U tome je definitivno uspela Džesika Čestejn, u bogatoj cvetnoj haljini sa ogrtačem i elegantnim šlepom. Sve to odlično se prilagodilo i boji njene kose, koja je samo pojačala koloritnost glumičinog izgleda.

Gospođa Kluni opredelila se za dugu zeleno-bež haljinu bogatog dekoltea, na koju su padale njene lokne i sve dodatno ukrašavale duge, masivne minđuše, uparene sa narukvicom. Pojavila se u društvu svog, uvek elegantnog supruga.

Lura Dern je pokazala moć lepote u 55. godini. U bordo toaleti sa površinskim sjajnim delom spojila je jednostavnost kreacije sa elegancijom i, naravno, svečanosću događaja na koji je došla.

Nagrade, koje se dodeljuju svake godine na svečanosti Muzeja Akademije, odražavaju misiju muzeja da unapredi razumevanje, proslavljanje i očuvanje bioskopa i da proširi znanje i razgovor o bioskopu kao globalnoj umetničkoj formi i kulturnoj snazi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota