• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica Nevena Šarčević u San Remu ponela zlataste modne kombinacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofisticirano, moćno i tako italijanski!

  • 1
Festival folklor Foto: Privatna arhiva

Glumica, voditeljka i prevodilac Nevena Šarčević ponovo je sarađivala sa Italijanima na projektu festivala San Remo-Kan,  nakon što je 2021. godine dobila nagradu "Vertical short movie" u Rimu za svoj kratkometražni film "Živeli", u kom je obradila srpske zdravice.

Na sceni San Rema Nevena je publiku pozdravila u elegantnim i vrlo upečatljivim odevnim kombinacijama.

Glumica je ponela interesantne kombinacije koje odišu njenim upečatljivim modnim izrazom. Nevena je za ovu scensku priliku, za prvo izvođenje odabrala haljinu Pjera Kardena, a njenu odevnu kombinaciju pratio je i prirodni izgled, uz minimalno šminke.

Kada je o nezi reč, Nevena je izjavila da koristi dosta kozmetike, te da ide na dobre kozmetičke tretmane, a da je upotrebu šminke veoma smanjila.

- Sada samo stavljam maskaru, olovku za usta puder, bež boje i labelo ili jači karmin i to je to. Radim dosta tretmana kod mojih savršenih kozmetičarki. održavam hidrataciju i trudim se da više budem na vazduhu i suncu - izjavljivala je Nevena Šarčević.

Nevena Šarčević Foto:Privatna arhiva

Za drugo izvođenje na sceni San Rema izabrala je scensku kombinaciju, zlatastobraon haljinu do poda i beli sako sa istom bojom dugmadi.

Interesantno, glumica je ponela sve u bež, beloj, braon i zlatastoj kombinaciji, a zamku jednobojnih odevnih kombinacija koje mogu da deluju pomalo monotono izbegla je komadom u vidu jače purpurne ogrlice.

Festival folklor Foto: Privatna arhiva

U pitanju je njen zaštitni znak, glomazne ogrlice i to sa ljubičastim kamenjem, zahvaljujući čemu ova odevna varijanta odiše i modnom smelošću i spremnošću za eksperimentisanjem.

Video: U petoj deceniji zategnuta ko praćka: Klunijeva bivša isprobava gaćice i bruseve pred ogledalom

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mirko

    20. oktobar 2022. | 09:55

    Sjajan stajling i bravo za rad!

    Podelite komentar