• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako da se obučete u pin-ap stilu: Moda koja nikada ne stari

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pin-ap stil je odvažan, sladak i seksi, sve spojeno u jedno

  • 1
Pin up stil Foto: Shutterstock

Pin-ap moda je jedan od onih stilova koji nikada neće zastareti. Krojevi su klasični, modeli su laskavi, a boje odgovaraju svemu. Pin-ap stil je odvažan, sladak i seksi, sve spojeno u jedno.

Zato ga mnoge dame, bar povremeno, vole.

Pred vama je listu neophodnih stvari da bi ste se obukli u stilu na koji malo ko ostaje ravnodušan.

1. Cigaret-pantalone

Jedan od najvećih fokusa pin-ap mode je silueta. Želite da imate obline u obliku peščanog sata i da zaista naglasite svoj struk.

Dakle, cigaret-pantalone su jedna od najboljih opcija jer ne samo da izdužuju noge kako biste izgledali viši, već i dobro pristaju oko kukova i stežu vas u struku kako biste stvorili prefinjenu siluetu peščanog sata.

Pin Up Stil odeća Foto: Shutterstock

2. Kružne suknje

Kružne suknje su zabavan stil za svaku devojku koja voli modu 50-tih. Mnoge od njih imaju džepove, a za dodatni bonus stavite podsuknju ispod da biste zaista povećali volumen osnovne suknje i dali joj dodatnu dimenziju.

Pin Up Stil odeća Foto: Shutterstock

Ne samo da će vam pomoći da definišete siluetu, već će vam pružiti i nešto udobno za sedenje.

3. Olovka-suknje

Suknje u obliku olovke, takozvane pensil-suknjew osnovni su pin-up proizvod i trebalo bi da im se posveti posebno mesto u vašem garderoberu. Prilagodljive su i sa stilom bez obzira u koju eru idete.

Pin Up Stil odeća Foto: Shutterstock

Jednog dana možete da izgledate kao pin-ap zvezda, a sledećeg biste mogli da budete ambiciozna poslovna žena. Koristite luksuzne tkanine da biste stvorili zaista skup izgled i odlučite se za smele boje. Budite odvažni – ovaj stil suknje je onaj koji definitivno izaziva pažnju.

4. Vigl-haljina

Vigle-haljine su zabavne za nošenje i zabavno je izgovoriti njihovo ime. Dizajnirana da laska bilo kojoj figuri, stvara siluetu koja naglašava vaše obline bez skretanja pažnje na manje popularne delove tela.

Pin Up Stil odeća Foto: Shutterstock

Neverovatno su udobne i elegantne. Jarke boje su uvek popularne - obucite crvenu i zaustavićete saobraćaj.

5. Šorts sa visokim strukom

Šortsevi sa visokim strukom su ludo udobni i definitivno jedna od osnovnih stvari u pin-ap garderobi. Kao i kod drugih delova pin-ap garderobe - sve je u privlačenju pažnje na struk.

Pin Up Stil odeća Foto: Shutterstock

Odevni predmeti sa visokim struka su uvek laskavi, i iskreno, sve što čini da naši stomaki izgleda tanje i zategnutije je kul.

6. Kardigani

Džemperi, odnosno kardigani su savršeni za pin-ap stil. Možete ih nositi onako kako je i namenjeno ili da ih ugurate u suknju i koristite kao gornji deo. Oni sa vezom su posebno popularni.

Pin up stil, odeća Foto: Shutterstock

A ako imate običan kardigan, samo stavite broš na rever i spremni ste.

7. Čarape sa šavovima

Pin-ap je sav u oblinama i nogama, tako da ćete želeti da vaše noge izgledaju što duže. Stoga su devojkama najdraže one čarape koje imaju šav koji ide uz zadnji deo noge.

Pin up stil, odeća Foto: Shutterstock

Da li ste znali da su u vreme kada je u Drugom svetskom ratu bilo teško sa novcem i kada dame nisu mogle da priušte da kupe čarape, žene crtale nit na nozi kako bi izgledalo kao da nose najlonske čarape?

8. Cipele na štiklu sa otvorenim prstima

Pravi pin-ap izgled poželećete da završite sa parom visokih štikli sa otvorenim prstima. Iznenadili biste se koliko su mnoge cipele u stilu pin-ap udobne, a razlog je to što je to doba bilo poznato po plesu, koji je bio veoma popularan.

Sandale, štikle, obuća, cipele Foto: Shutterstock

Što se tiče boja, neka vaše cipele budu što izražajnije, prenosi "Finder".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari