• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fatalna zelenooka Ruskinja Anastasia Soboleva je nova zvezda Telegraf editorijala

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anastasia je ulepšala novi Telegraf modni editorijal sa Bonatti kolekcijom veša

  • 1

Anastasia Soboleva je zvezda novog Telegraf editorijala. Dolazi iz Moskve, dok trenutno živi u Beogradu. Diplomirala je međunarodnu ekonomiju na Finansijskom univerzitetu u Moskvi.

- Od tada sam radila sa kozmetičkim brendovima i zaista mi se dopalo jer je ova sfera tako uzbuđena i zanimljiva, i u isto vreme nije tako laka. Takođe sam opsednuta manekenstvom. Volim da svoje ideje realizujem u glavi kroz kameru i naravno da sarađujem sa fotografima, šminkerima i stilistima za dobar i profesionalan rad. Taj osećaj kada vidite rezultat, blistave oči celog tima je sjajan - kaže Anastasia.

U slobodno vreme stvara slike. To je vreme meditacije, gde se opusti i izrazi svoju energiju na platnu, pokazujući sva svoja osećanja uz pomoć boja i četkica. Proces slikanja uvek prati muzika ili film. Izbor uvek zavisi od njenog raspoloženja. Može biti dosta različita, od instrumentalne ili rep muzike, tehno ili pop muzike.

Obožava francuske filmove, poput "The Dreamers", "Mr. & Mrs. Adelman", "La Belle Epokue", "Les beauk jours", a takođe voli psihološke trilere kao što su "Mindhunter", "The Jeffrei Dahmer Stori", "Bron/Broen", "The Sinner".

Zanima je sport, jer je prati ceo život - tenis, joga, istezanje, teretana, trčanje, trening kod kuće. Ne može da živi bez ikakvih aktivnosti jer joj to daje energiju, dobre vibracije i pozitivna osećanja. I naravno, dodatna komponenta za zdravlje je dobra ishrana. Veoma je selektivna u hrani. Ne jede nikakvu vrstu mesa poslednjih 11 godina, štaviše, pridržava se dijete bez glutena najmanje pet godina.

- Kao Vaga mogu da kažem da uvek tražim ravnotežu i harmoniju u svemu, a posebno u vezama. Za mene je to veoma važno. Mogu da kažem da su zajednička interesovanja i slični životni ciljevi, poštovanje jednog prema drugom, podrška i briga u bilo kojoj situaciji, i naravno humor, glavni znaci prave ljubavi - kaže Anastasia.

U budućnosti želi da se više integriše u Srbiju i da se razvija ovde, posebno u svojoj modeling agenciji D Talents Management bi Dejana Živković.

- Verujem u sebe i sigurno ću ispuniti sve svoje ciljeve. Već sam počela da učim srpski jezik da bih se više uključila u svakodnevni život ove divne zemlje i ljubazne ljude - rekla je Anastasia za Telegraf.

Model: Anastasia Soboleva;

Šminka: Mila, frizura: Natalija, iz salona Studio lepote Sofija

Zahvaljujemo se Hotelu Marshall na lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari