• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je dizajnerska odeća uvek vredna visokih cena: Kako je jedna suknja na TikToku pokrenula lavinu rasprave

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uticajna TikTokerka kaže da je potrošila 1.000 dolara na mikro mini suknju u kojoj ne može ni da sedi. Pratioci zbunjeni njenom odlukom

  • 0
Modna blogerka, suknja

Foto: Printskrin Tik Tok

Dizajnerska moda može da bude veoma skupa, ali jedna suknja pokrenula je lavinu rasprave na društvenim mrežama i naterala ljude da preispituju da li je vrhunska odeća zaista i vredna nerazumno visokih cena.

U ponedeljak je uticajna stilistkinja Adrijen Reu objavila na svom TikTok profilu video u kojem otvara paket koji je naručila od poznatog italijanskog prodavca odeće Diesel.

Unutra je bila mikro-mini suknja koju je platila oko 1.000 dolara, napravljena od braon kože sa utisnutim monogramom brenda.

@ageorama Replying to @seltherapper #diesel #dieselskirt #dieselfw22 #glennmartens #fallfashion ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Influenserka je stilizovala svoj izgled uz suknju različitim odevnim kombinacijama, a objava koju je postavila na Tik Toku od petka je pregledana više od 810.000 puta. Iako se u početku činilo da joj se suknja dopada, u narednom video snimku objavljenom u sredu, Reuova je otkrila da nije u potpunosti oduševljena.

- Hoće li me Dizel mrzeti ako ovo objavim? - pitala je pre nego što je rekla da je razočarana ambalažom i materijalima minijaturne suknje.

Ova recenzija gde poznata influenserka govori o kvalitetu i veličini suknje - stekla je više od 3,4 miliona pregleda.

- Za 1.000 dolara, samo bih volela da je možda u maloj vrećici ili tako nešto. Ali oni su to nekako neuredno bacili u ovu kutiju - primetila je Reau u drugom videu.

Stilistkinja napominje i da, iako je suknja napravljena od kože, više liči na „gumu“, a da čičak koji se koristi za "spajanje" suknje, kako je rekla "umanjuje njen kvalitet" i vidljiv je kada se prilagodi ako je nekome potreban širi model.

@ageorama looks good on camera tho 🥲 #dieselskirt #diesel #dieselfw22 ♬ Sunday - HNNY

- Možda bi nekoliko dugmadi ipak bilo kvalitetnije - premetila je influenserka.

A onda se osvrnula na to kako izgleda nošenje ove skupocene suknje u javnosti.

- Tako je nepraktična. Nisam mogla da sedim u njoj i morala sam da odem kući da se presvučem nakon 20 minuta nošenja. Moja pozadina je sve vreme bila napolju. Zaista sam razočarana jer sam opsednuta ovom suknjom, ali iz svih tih razloga mislim da ću je vratiti. Izvini Dizel - objavila je ova influenserka.

Uprkos ovakvoj recenziji, modna stilistkinja se predomislila do petka popodne kada je promenila naslov svoje objave i napisala: "Ok, ok, odlučila sam da zadržim ovaj dramatični drski nepraktičan ikonski komad suknje od gumenog du*eta."

@ageorama the Diesel debate 😩 #diesel #dieselfw22 #dieselskirt ♬ Elevator Music - Bohoman

Međutim, rasprava oko ovog komada odeće još traje. Kao odgovor na njene video snimke, mnogo korisnika Tik Toka podelilo je svoje mišljenje o ovom komadu odeće. Dok su jedni pisali u odbranu suknje, mnogi su dovodili u pitanje influenserkinu odluku da potroši toliko novca na suknju napravljenu sa čičak trakom.

Suknja je prvobitno dizajnirana za Dieselovu modnu reviju za jesen/zimu 2022/2023 tokom Milanske nedelje mode. Iako se trenutno ne prodaje na veb lokaciji brenda, može da se nađe na mreži po vrtoglavim cenama većim od 1.375 dolara, prenosi Insider

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota