• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zavirite u neverovatan bekstejdž Belgrade Fashion Week-a

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaobišli smo modnu pistu i otišli pravo iza zavesa, da vam prenesemo delić atmosfere...

  • 0

U utorak 8. novembra imali smo priliku da prisustvujemo Belgrafe Fashion Week-u, ali ovog puta vodimo vas iza kulisa.

Zaobišli smo modnu pistu i otišli pravo iza zavesa, da vam prenesemo delić atmosfere...

Zavirite u svet bekstejdža i pogledajte čaroliju stvaranja svih modnih kombinacija, kako izgleda u nastajanju sve ono što vidite na modnoj pisti. 

Modni studio "Click", sa uverenjem da moda jeste umetnost, više od 25 godina organizuje Beogradsku nedelju mode kroz koju kontinuirano razvija i podržava domaće modno tržište i publiku. Svojevremno nastao kao prva nedelja mode u istočnoj Evropi, sada obeležava svoje 50. izdanje. Posebnu atrakciju ovom jubilarnom izdanju dao je i ekskluzivni partner manifestacije - L’Oreal Paris, globalni lider u industriji lepote i zato ovoga puta nosi naziv L’Oreal Fashion Week.

Ljubitelji mode i umetnosti, u periodu od 8. novembra do 1. decembra imaće priliku da uživaju u vrhunskom programu, dostojnom ovog jubileja, koji će trajati više od 3 nedelje.

Lista dizajnera, koji učestvuju u autorskim revijama koje se nižu nekoliko dana zaredom tokom Fashion Week-a zaista je impresivna: od revije Dragane Ognjenović, koja je svojevremeno otvorila prvo izdanje nedelje mode, preko Dode Komad, uvažene profesorke FPU, Boška Jakovljevića i njegove atraktivne muške mode, sjajnih dizajnera iz Belgrade Design districta i talentovane Nevene Ivanović do Igora Todorović, koji će biti u samom finalu ovog 50. izdanja.

Podrška domaćim modnim brendovima je takođe obeležila dosadašnje nedelje mode, tako da će se u okviru Gala revije predstaviti najznačajniji srpski modni brendovi, sa najnovijim modelima.

Pojedini učesnici, autori i brendovi već odavno su prešli granice naše zemlje zahvaljujući i promocijama na BFWu, a neki od njih su stekli i globalnu popularnost.

Inače, godinama se kroz razne projekte povezuje domaća modna scena sa regionom i vodećim centrima mode u svetu, što manifestaciji daje i Internacionalni karakter.

U tom domenu su posebno cenjeni nastupi atraktivnih inostranih kreatora u Beogradu, kao i uspesi naših kreatora na internacionlnim projektima širom sveta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota