• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove dve dame biraju jednobojne odevne kombinacije: Riz blista u crvenom, Dženifer u crnom

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

One su svoj stil gradile godinama, danas ga ponosno pokazuju

  • 0
Reese Witherspoon Riz Viterspun i Jennifer Aniston Dženifer Aniston Foto-kolaž: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dženifer Aniston i Riz Viderspun uvek privlače pažnju. Svaka od njih ima svoj prepoznatjiv stil, ali poslednje fotografije ukazuju na to da su u jednom saglasne: obe su u jedobojnim kombinacijama pronašle rešenje za svoje modne ideje.

U istoj boji, od glave do pete, Dženifer u crnoj, Riz u crvenoj, pokazale su koliku moć u modnim odabirima imaju boje. Riz je uz svoju plavu kosu odabrala boju koja plavušama najbolje stoji, dok je Dženifer Aniston išla na sigurno - crno je često njen modni izbor.

Sudeći po tome kako izgledaju na fotografijama, nijedna nije pogrešila.

Crveno odelo, sa crvenom košuljom, uz tamne naočare bili su izbor Riz Viderspun za sunčan dan, dok je Dženifer dnevnu kombinaciju bazirala na iskoj crnoj rolci i pantalonama koje su na jednoj strani imale vrlo zanimljiv produžetak.

Obuća je ono što je pravilo razliku u izgledu ove dve dame. Riz se ravnim krznenim papučama opredelila za ležernost, dok je Dženifer crnim sandalama na štiklu birala eleganciju koja naglašava i njenu besprekornu figuru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota