• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slike s premijere 3. sezone "Emili u Parizu": Svetske zvezde oduševile stajlinzima na crvenom tepihu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kejt Volš „ukrala je slavu“ Lili Kolins

  • 0
Emily in Paris

Foto: Tanjug/AP

Premijera treće sezone „Emili u Parizu“ održana je u Gradu svetlosti, a zvezde koje su se pojavile na crvenom tepihu odabrale su za ovu priliku interesantne odevne kombinacije.

Lili Kolins pojavila se u provokativnoj „Iv Sen Loran“ haljini koja otkriva stomak, dok je Ešli Park odabrala „valentino“ kreaciju prekrivenu zlatnim šljokicama. Uz efektnu haljinu, Ešli je ponela i mantil u istoj boji.

Kami Raza takođe je odabrala „valentino“, ali je njen aufit bio daleko smeliji. Ispod puder roze majice dugih rukava, pripijene uz telo, Kami nije nosila ništa, a zvezda njenog stajlinga bile su pantalone u istoj nijansi ukrašene perjem. Efektnu kombinaciju Kami je začinila ogrlicom koja se spušta niz torzo, ističući njenu fenomenalnu figuru.

Sofija Karson odlučila se za crnu haljinu od tila i efektne cipele. Kosu je pokupila u punđu, a stajling zaokružila upadljivom ogrlicom i disrketnijim minđušama.

Kejt Volš „ukrala je slavu“ Lili Kolins. Na crvenom tepihu pojavila se u dugoj sivoj haljini koju je kreirao Stefan Rolan. Kreacija u stilu sirene otkriva deo torza i ukrašena je interesantnim detaljima u tamnosivoj boji.

Kim Katral odlučila se za crni kombinezon sa zlatnim dugmadima, crne cipele otvorenih prstiju i fascinator sa mrežicom od tila.

Filipinka Leroa Beaulieu odabrala je crnu haljinu i čizme sa leopard printom, kao i efeketne kratke crne lakovane rukavice.

Lukas Bravo pojavio se na crvenom tepihu u uskoj crnoj rolci, predimenzioniranim crnim pantalonama i modernim cipelama, a ovu kombinaciju razigrao je strukiranim sivim sakoom.

Lisjen Laviskont opredelio se za satensko odelo u ljubičastoj boji, dok je Samjuel Arnold zablistao u beloj košulji, crnim pantalonama i sivom deseniranom sakou sa crnim reverima.

Burno Guri odlučio je da „igra na sigurno“ – obukao je klasično crno odelo i belu košulju, stavio crnu leptir mašnu i obuo crne lakovane cipele.

Vilijam Abadi takođe je odabrao crno odelo i crne lakovane cipele, uz belu košulju i maramicu koja je diskretno virila iz džepa sakoa.

Još fotografija sa crvenog tepiha pogledajte u galeriji:

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota