• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

5 poznatih dama koje su nas ove godine neprestano oduševljavale: Izdvajamo njihova najbolja modna izdanja

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Izbor je sužen na ove holivudske dive

  • 0
stajlinzi Hejli Biber, Anja Tejlor Džoj, En Hatavej, Rijana i Florens Pju Foto-kolaž: Tanjug/AP, Cat Morley/Avalon, SOPA Images/ddp USA, Emma McIntyre/Getty images, The Daily Stardust/Backgrid USA, Profimedia

Posle dve godine pandemije koje su uzrokovale to da bude znatno manje društvenih okupljanja, ova 2022. nas je napokon vratila u normalniji tok života i imali smo priliku da ispratimo sva važna pojavljivanja poznatih i holivudskih zvezda.

Kako su se nedelje mode i sezona dodela nagrada vratile svom uobičajenom rasporedu, mogli smo da uživamo u obilju mode slavnih i zaista je izgledalo kao da su A-listeri i njihovi stilski timovi imali sasvim dovoljno vremena da nam pruže nešto dosad neviđeno.

Bilo da su inspiraciju tražili u nostalgičnim komadima slavnih dana starog Holivuda ili su uspešno odgovarali na određenu temu, svakodnevno pokazivali kako se nosi ulični stil, najotmjenije poznate ličnosti su nas svakako inspirisale.

Harper Bazar je izdvojio listu od 10 najbolje obučenih, a mi vam prenosimo svoju skraćenu verziju najpoznatijih zvezda koje su modno blistale u ovoj godini.

Hejli Biber

Kada je u pitanju ulični stil bez napora, Hejli Biber je dugo gradila svoju reputaciju jednog od najuticajnijih imena koje nam prvo pada na pamet kada pomislimo na nešto opušteno, ležerno, a opet šik.

Manekenka, koja je takođe inspirisala nebrojene kozmetičke trendove ove godine, vlada ovom nišom, često koristeći prigušenu paletu boja, zanimljive krojeve i savršeno uglađenu estetiku.


Ove 2022. godine, sa novim stilistom, Karlom Velč, unapredila je svoj modni stil. Počela je da prihvata minimalizam u svojoj večernjoj odeći, odlučivši se za uske, pripijene haljine poput onih modnog brenda "sen loran". Ona se priklonila skromnom sofisticiranošću i to joj ide na ruku.

Anja Tejlor Džoj

Neke glumice očigledno uživaju u oblačenju za crveni tepih, a Anja Tejlor-Džoj je trenutno jedan od najboljih primera za to. Bez obzira na to da li prisustvuje dodelama nagrada, sedi u prvom redu tokom nedelje mode ili na premijeri filma, ona se nikada ne drži jasne modne formule i uvek se posveti celokupnom izgledu, što je čini tako inspirativnom.

Ove godine, Tejlor Džoj se poigrala svojim stilom, prihvatajući različite estetike za različite događaje. Videli smo je u prozirnoj "dior" balskoj haljini, usudila se da obuje džinovske platforme, zavolela je lateks i maksi suknje.

En Hatavej

En Hatavej nije nova na holivudskoj sceni najbolje obučenih, ali tokom 2022. je uživala u modnoj renesansi - onoj koja je oduševila njene fanove. Veliki deo fanova je to uporedio sa otelotvorenjem ​​njenog lika iz filma "Đavo nosi Pradu".

Zapravo je njena stilistkinja Erin Volš  jednostavno uglančala njen izgled. Za glumicom su se okretale glave u Kanu, zadivila nas je u pink "valentino" izdanju, a najviše zato što je u svakoj prilici zračila samopouzdanjem.

Florens Pju

Bila je to velika godina za Florens Pju, koja je glumila u nekim od filmova o kojima se najviše pričalo u ovoj godini - što znači da se i puno pojavljivala na crvenom tepihu.

Čini se da je britanska glumica sa lakoćom pronašla svoj stil, prihvatajući svaki događaj sa takvim samopouzdanjem. Njen stil je zaista reprezentacija njene ličnosti - često je devojački, ali uvek sa nekim zanimljivim preokretom, bilo da je to njena zalizana kosa, tamna šminka ili neki aksesoar.

Izgled kojim je najviše bila na naslovnim stranama savršeno govori o tome. Pju je nosila barbi-roze "valentino" haljinu na "Valentino" modnoj reviji u julu; izgled je bio devojački, satkan od providnog tila koji je dosta otkrivao njene grudi. Ona je hrabro istupila i odbranila se od zlonamernih komentara:

- Odrasti. Poštuj ljude. Poštuj tela. Poštuj sve žene. Poštuj ljude.

Rijana

Nemoguće je govoriti o stilu slavnih bez pominjanja Rijane. Pevačica koja je svoju prvu trudnoću najavila u predvidljivo glamuroznom stilu još u januaru potpuno je promenila "pravila" o trudničkom stilu, otvarajući put trudnicama svuda da se oblače baš onako kako žele.

Tokom trudnoće Rijana je nosila prozirne, prilepljene ili uske komade. Iako ovo možda ne bi trebalo smatrati posebno revolucionarnim u 2022. godini, a ona svakako nije jedina zvezda koja izbegava tradicionalnu trudničku modu poslednjih godina, njena posvećenost da pokaže svetu svoje telo koje se menja i da prihvati svoju ženstvenost tokom trudnoće svakako je nešto što treba da bude slavljeno.

Od prozirnog "dior" negližea do kratkih majica i farmerki sa niskim strukom, Rijana je prihvatila svoj lični stil tokom trudnoće i otvorila put za sve trudnice da učine isto.

Video: Niko ne kapira zašto najlepše žene padaju na ovog lika: Lista lepotica koje je smuvao je sve duža

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota