• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deva Kasel, ćerka Monike Beluči, izgleda neprikosnoveno na "Diorovoj" reviji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada manekenka novim imidžom nikoga nije ostavila ravnodušnim

  • 4
Deva Cassel, Deva Kasel Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Revija modne kuće "Dior" na Nedelji visoke mode u Parizu, gradu koji je bio domaćin mnogim poznatim ličnostima, bila je vrlo važna i za naslednicu italijanske glumačke dive Monike Beluči.

Na reviji se pojavila Deva Kasel, koja je svojim novim izgledom bila veliko iznenađenje tepiha slavnih. Zasijala je u predivnoj kombinaciji nekoliko velikih modnih imena, noseći crnu haljinu sa čipkanim gornjim delom i dugim rukavima.

Uklopila je ovu elegantnu haljinu sa štiklama niskih potpetica koje su takođe dekorisane čipkom, što je dovelo do pravog balansa detalja.

Deva se odlučila za dugačak crni kaput koji je jednostavan, a opet veoma moćan i elegantan. Nije ponela mnogo stvari, te je minijaturna torba bila pravi izbor i pečat koji je tražio ovakav izgled.

Najveće iznenađenje bila je promena frizure. Skratila je kosu i napravila divne lokne, koje joj odlično pristaju, pogotovo uz njeno nežno i minimalno našminkano lice.

Deva je definitivno odradila odličan posao kada je promatrala stajlinge za ovaj događaj, a njena mama mora da je ponosna na ovu mladu manekenku u usponu kojoj se smeši velika karijera.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mara

    25. januar 2023. | 10:02

    Od mnogo prelepih zena na nasoj javnoj sceni, ni jedna cerka niti je lepa kao njena majka niti lepsa od nje. Na svetskoj sceni ima primera kao sto je Monikina cerka.

    Podelite komentar

  • Marina

    25. januar 2023. | 13:39

    Prelepa glava, telo ne vidim , ali sigurna sam da nije zgodna kao sto je majka bila. Srećom pa je lice "povukla" na majku a ne na oca

    Podelite komentar

  • jana

    28. januar 2023. | 09:57

    Majka joj je punoo lepsa od nje nema nista od nje

    Podelite komentar