• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove scene iz nastavka kultne serije: Keri je srećna, a moda je i dalje njen zaštitni znak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove scene pokreću pitanje koje mesto u našim životima zauzimaju stare ljubavi, a što se mode tiče - ni tu nikada nije dosadno

  • 0
Sara Džesika Parker, Sarah Jessica Parker Foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Seriju "And Just Like That", nastavak kultog "Seks i grada", mnogi jedva čekaju zbog daljeg praćenja avantura čuvene Keri, koju glumi Sara Džesika Parker, a nekima je serija čista modna inspiracija. Najnoviji kadrovi sa snimanja obećavaju zabavu obema grupama gledalaca.

Naime, najnovije scene sa Menhetna pokazuju da je Ejdan ponovo deo života Keri Bredšo i da je stara ljubav dobila neki novi smisao. Fotografije svedoče o trenucima u kojima Džon Korbet, u serji Ejdan, uživa u kupovini sa Keri.

Nove scene pokreću pitanje koje mesto u našim životima zauzimaju stare ljubavi, a što se mode tiče - ni tu nikada nije dosadno.

Jeste da su jarke boje gotovo uvek pojam "Seks i grada", ali Keri je ovoga puta pokazala da i tamnije nijanse, poput teget, ljubičate i sive, mogu biti i te kako polje njenog interesovanja. Ali na njen način.

Naime, Keri je u dnevnoj kupovini u pensil-suknji, tunici i debelom kardiganu, reklo bi se kao svaka prosečna žena obučena za nešto svežije vreme. Ali jedan pogled izbliza dovoljan je da se ne prevarimo. U pitanju je ipak najmodernija Njujorčanka.


Naizgled običnu kombinaciju Keri je razbila mrežastim čarapama i soknama boje kože, a na sve to obula je i metalik-sive štikle. Svidelo se to nekima ili ne - Keri modu i dalje koristi kao svoje sredstvo izražavanja. I očigledno, uživa u tome.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota