• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Blančet i Džulijen Mur zasijale u crnim toaletama na crvenom tepihu dodele BAFTA nagrada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve glumice privukle su pažnju na crvenom tepihu

  • 0
Džulijan Mur, Julianne Moore, Kejt Blančet, Cate Blanchett Foto: Tanjug/AP

Poznate glumice Kejt Blančet (53) i Džulijen Mur (62) pojavile su se na dodeli BAFTA nagrada koja se održala sinoć u Londonu.

Pored Kejt Midlton koja je privukla svu pažnju u prelepoj beloj haljini, Kejt i Džulijen takođe su plenile svojim pojavama.

Legendarna glumica Kejt Blančet se zahvalila svojim najbližima dok je primala nagradu za ulogu u filmu "Tar“. Kako je rekla, posebnu zahvalnost duguje suprugu Endruu Aptonu kao i njihovoj deci Dašilu, Romanu, Ignatijusu i Edit na podršci jer je provela mnogo vremena daleko od kuće snimajući ovaj film.

Kejt je kao i uvek odisala elegancijom - nosila je crnu haljinu modne kuće "Maison Margiela".

Preko toalete Kejt je naslagala ogrlice modne kuće "Luj Viton“ koje joj je stilizovala Elizabet Stjuart. Ovo je haljina koju je Kejt već nosila na dodeli Oskara 2015. godine.

S druge strane, njena koleginica, glumica Džulijen Mur takođe se odlučila za crnu toaletu koju je ukrasila belim ogrtačem od perja.

Baš kao i Kejt, i Džulijen je oduševila svojom predivnom figurom, a šlic na haljini modne kuće "Iv Sen Loren" otkrio je njene vitke noge i visoke štikle koje je glumica nosila.

Džulijen Mur je stilizovala Kejt Jang, a dodatak od belog nojevog perja doneo je svu teatralnost koju crveni tepih zahteva.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota