• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica Pink promenila tri kombinacije u jednom danu: Od zagasitih do veselih boja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pink je donela živahan stil sa oštrim preokretom na binu prilikom gostovanja u jednoj emisiji

  • 0
pevačica Pink Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Muzički talenat pevačice Pink je skoro isto tako "divlji" kao i njen modni ukus, koji nikada ne uključuje nijedan već viđeni ili bejzik komad. Njene frizure su takođe imale ikoničnu transformaciju tokom godina, a njen vatreni stav i samopouzdanje doveli su je do toga da postane pank-rok zvezda kakva je danas.

Pink je donela živahan stil sa oštrim preokretom na binu. Ulepšala je jutarnji tok-šou, pojavivši se u oštrom, koralnom blejzeru, koji je nosila kao haljinu. Blejzer sa duplim kopčanjem imao je "šiljaste" revere, bočne kose džepove i veliku dugmad.

Ispod je obukla jednostavan crni top i crne helanke koje su se stopile sa obućom - špicastim čizmama.

Da bi nadogradila svoj izgled, muzičarka je dodala viseće biserne minđuše, zlatnu ogrlicu i prstenje. Držeći se svog prepoznatljivog pank-rok stila, Pink je imala taman "smokey eye".

Kasnije tog dana pojavila se u još dva izdanja - neobičnom pletenom raznobojnom džemperu, kome polako ističu prilike za nošenje sa dolaskom sunčanih dana i odelu.

Ipak, "ovesized" odelo je privuklo svu pažnju. Sivu kombinacija blejzera i pantalona sa belim prugama upotpunila je šljokičastim topom bez rukava i dodala viseće minđuše. Pošto su pantalone širokog i dugačkog kroja, visoke crne potpetice su bile savršen odabir, jer su je vizuelno izdužile i videle se taman toliko da smo gotovo sigurni da je u pitanju "versače" model platformi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota