• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sanjala je o venčanici Vere Vang, a nosiće Miki Maus uši: "Ta tijara je vrhunac kapitalizma"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uprkos tome što je dobio preko 349.000 lajkova, Linin video je sakupio gomilu komentara mržnje, što je primoralo buduću mladu da ih isključi

  • 0

Lina Gali (@linagali) je dobila više od 3,3 miliona pregleda kada je snimila raspakivanje svog novog "Disney x Vera Wang" ukrasa za glavu u obliku Miki Maus ušiju. Komentari su bili pretežno negativni, puni uvreda.

U Lininom originalnom video-snimku sa napisom: "Rekla sam da ušima" - uzbuđena buduća mlada snimila je sebe kako ulazi u Diznijevu prodavnicu haljina koja se nalazi u Diznijevom okrugu u centru Diznilenda.

- Udajem se za par meseci i oduvek sam želela da imam venčanicu Vere Vang, to je bio moj san. Tako da mislim da sam pronašla savršene Miki uši za svoje venčanje.

Ovo ograničeno izdanje tijara za glavu dostupno je samo u Diznilendu. Uši sadrže fasetirane akrilne kristale, sintetičke bisere i 442 staklena kristala - sve to je ručno ušiveno na crnoj satenskoj traci za glavu.

"Walt Disney World News Today" izveštava da ove uši, kreirane u saradnji sa modnom kućom "Vera Vang" koštaju 600 dolara.

Uprkos tome što je dobio više od 349.000 lajkova, Linin video je sakupio gomilu komentara mržnje, što je primoralo buduću mladu da ih isključi.

U sledećem video-snimku, odgovarajući na komentar koji glasi: "Vera Vang Dizni Miki uši za venčanje su vrhunac kapitalizma", Lina je razjasnila nekoliko tačaka o ušima Mini Maus - uključujući i činjenicu da neće hodati do oltara sa njima.

@linagaly I said yes to the ears😍❤️ @verawang I’ve always wanted my wedding dress to be Vera wang and now my ears ❤️❤️#disneyfairytalewedding #disneywedding #verawang #designerears #disneyworld #weddingtiktok ♬ Going To The Chapel - The Paragons

"Da li nosite ovo za pravo venčanje!!? (Bez osude sviđa mi see to!) ili samo za svadbenu zabavu?", pitao je jedan korisnik u komentarima.

"Ne za venčanje, za zabavu odmah posle", objasnila je Lina.

Mnogi su je i pitali zašto bi odrasla osoba nosila Miki ili Mini uši u bilo kakvoj prilici.

Međutim, mnogim korisnicima ove društvene mreže su se svidele Linine uši sa kristalima i biserima, i molili su je da ih pokaže u drugom video snimku - što je ona sa zadovoljstvom i uradila.

- Čak i ako ste hteli da ih nosite na samoj ceremoniji, koga je briga, to je vaše venčanje, uradite to zbog sebe. Prelepe su - napisao je jedan korisnik.

- Devojko, dan ti je venčanja, radi ono što želiš - prokomentarisao je drugi.

- Ne slušajte hejtere. Volim Dizni, svim srcem. Zaista ne vidim problem! Volim tvoje uši! - napisao je treći, piše "Yahoo".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Streetwear - kako da uvek izgledate urbano

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota