• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović pokazala svojih 5 omiljenih kombinacija: Udobnost, ležernost i minimalizam u različitim prilikama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša proslavljena teniserka zadaje modne lekcije!

  • 0

Ana Ivanović je udobnost sa terena uvek prenosila i na garderobu koju nosi u svakodnevnim prilikama. Neko je od koga smo uvek mogli da pokupimo savete o jednostavnosti u eleganciji.

Kada je reč o jednostavnosti, možda se najveći dobitak krije u efikasnosti. Ana je zato pokazala kojim se to tačno komadima služi za dobijanje udobnog, ležernog, a opet modernog i prepoznatljivog izgleda za više prilika.

Ostanak kod kuće za Anu ne znači da nosi prvo na šta naleti. Ona zna da su za dan proveden u udobnosti doma najbolja opcija "loungewear" setovi od udobnih materijala poput pamuka ili kašmira. Odlučila se za jednobojan crni set sa donjim delom nalik na zvoncare, običnu majicu sa okruglim izrazom i džemperić na zakopčavanje.

Kada izlazi u grad bira visoke potpetice, a omiljene su joj "nude" salonke. Ponovo je tu crna majica, ali ovoga puta od materijala koji se blago presijava. Crne pantalone i dobar "oversized" karirani sako su njen odabir, ali na crnu osnovu možete se odlučiti i za neke efektnije boje.

Za šetnju po gradu izabrala je možda i najlepšu kombinaciju - žuti duks, sive pantalone, belu "teddy" jaknu i bele patike.

Kada se igra sa svojim dečacima ili ih vodi na dogovoreno druženje sa vršnjacima bira crne pantalone, rolku, jaknu u narandžastoj boji i crne čizmice. Običnu kombinaciju razbija efektnom jaknom.

I poslednja kombinacija je namenjena času joge, za šta su dovoljni donji deo trenerke i "oversized" bluza.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota