• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodela 95. Oskara: Prve zvanice najavljuju noć koja će se pamtiti i neizvesnu modnu bitku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Toalete i dalje dominiraju

  • 1
Eva Longorija Oskar 2023

Foto: Tanjug / AP Photo/Ashley Landis

Dodela Oskara, najprestižnije i najznačajnije nagrade koju svake godine dodeljuje Akademija filmskih umetnosti i nauka, tradicionalno okuplja ljubitelje filma iz celog sveta. Ali, istovremeno, ona je i stecište zaljubljenika u modu.

Dok se čeka odluka o tome koji je film osvojio najviše nagrada, koja je glumica nagrađena najboljom glavnom ženskom ulogom, i ko se od glumaca posebno istakao, uvek sledi pitanje koje sve interesuje – ko je šta obukao?

Zato svečani tepih svakog Oskara, pa i 95. po redu, budi posebnu modnu pažnju.

Kako se ležerno pozira pred čuvenom statuom ili na tepihu koji posmatra ceo svet definitivno zna Eva Longorija.

Prozirna bela haljina sa brojnim srebrnim detaljima učinila je da glumica blista. Dubok dekolte koji je dominirao haljinom ni najmanje nije narušuo glumičino samopouzdanje, a samouveren pogled zvezde „Očajnih domaćica“, pored širokog osmeha bio je i njen najdragoceniji ukras.

Još jedna dama koja se odlučila za svetliju modnu kombinaciju bila je Džejmi Li Kertis, kao i Zoi Saldana, dok je Kara Delevinj odlučila da strasnom nijansom crvene boje obeleži svečano veče dodele Oskara.

Raskošna duga haljina sa dubokim izrezom otkrila je vitku nogu u sandali iste nijanse kao toaleta, dok je u gornjem delu haljne dominiralo naglašeno jedno nago rame, a na drugome je bila pozicionirana masivna mašna. Kara je kompletnu prednost  u svom izgledu dala haljini, te joj je kosa bila skupljena u nisku punđu.

Model Vini Harlou, originalna kao i uvek, opredelila se za žutu sirena-haljinu, koju je naglasila podignutom kosom i pojedinim ležerno puštenim pramenovima. Originalan je i odabir njenog nakita, u kome preovladava crna ogrlica u obliku ruže, sa dužim delom koji se pruža sve do središnjeg dela haljine.

Prve zvanice su pokazale da je modni izbor ovogodišnjeg Oskara bogat, ostaje da se vidi ko će dobiti neformalnu nagradu u ovom, nezaobilaznom segmentu večeri.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Nina

    13. mart 2023. | 03:06

    Moram da izrazim ogorčenje zbog reklama kojima nas je RTS bombardovao u toku gledanja dodele Oskara.Drsko nepostovanje gledaoca s obzirom da se program prikazuje veoma kasno.Mucan užitak.

    Podelite komentar