• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za jutarnju kafu sa stilom: Udobne pidžame u bojama proleća su sve što vam treba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inovativni dizajn, kolorit, ali i funkcionalnost i udobnost odlikuju ovu prolećnu kolekciju

  • 0
Bonatti Foto: Promo

Napokon je stiglo godišnje doba kada ćemo one tople odevne komade u tamnijim nijansama odložiti na visoke police i spustiti one lagane, u svetlim bojama, koji nam miluju kožu.

Pored toga što se u skladu sa godišnjim dobom menja i odeća koju nosite svaki dan, isto tako se menja i ona u kojoj provodite vreme kod kuće, pa i ona u kojoj idete da spavate.

Pidžama je veoma važna za kvalitetan san, a složićete se da nema ništa lepše nego kada u udobnosti svog doma u još udobnijoj odeći ispijate jutarnju kafu.

Ukoliko ste u dilemi i ne znate za koju pidžamu biste se odlučili, ni koji su krojevi i boje su u trendu, ne brinite, jer umesto vas misli Bonatti.

Kao i svake godine, Bonatti je pripremio bogatu kolekciju modela, krojeva i boja, te će svaka dama uspeti da pronađe ono što želi.

Prolećna kolekcija se vodi parolom "Ready to bloom", što znači da je sve u znaku cvetanja, prelepih i nežnih boja.

Da ćete pronaći baš ono što želite, govori i dijapazon boja koji se kreće od pastelne nijanse pupoljaka, zelenkastih tonova, bele, jarkoplave, lila i naravno, crne.

S obzirom na to da nam dolazi sve toplije vreme, Bonatti se potrudio da ovom kolekcijom preovladaju laganiji materijali, od onih elegantnijih do udobnog pamuka i mekane viskoze.

Oni koji vole pidžame sa dugim rukavima i na raskopčavanje uživaće u viskozi i satenu, a oni koji preferiraju kratke rukave osetiće nežni pamuk koji miluje kožu.

Naravno, tu su i bebi-dolovi, ali i ogrtači i donji veš u istom desenu, te ćete bez imalo muke uspeti da pronađete savršen komplet sa sebe.

Pored toga što ćete i sami uživati u udobnosti Bonatti kolekcije, asortiman koji vam je na raspolaganju inspirisaće vas i da obradujete voljenu osobu poklonom koji je uvek pun pogodak.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota