• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prikriveni luksuzni stil Gvinet Paltrou dominira i u sudnici: Minimalizam i "old money"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatni nakit je jedino što je na njoj istaknuto, što po veličini, što po broju komada koje nosi svakodnevno

  • 0

Oskarovka Gvinet Paltrou se protekle nedelje pojavljivala na sudu u Juti zbog incidenta na skijalištu koji se desio 2016. Fotografije Paltrou koja sedi pored svojih advokata, noseći jednostavan krem pleteni džemper, brzo je postala viralna.

Izgleda da je u pitanju glumičin džemper od kašmira sa velikom kragnom italijanskog luksuznog brenda "Loro Piana", procenjene vrednosti od 1500 evra.

Drugog dana njenog suđenja, Paltrou je slikana u drugoj krem trikotaži, ovog puta sopstvenog brenda, "G Label by Goop", koji se prodaje za nešto više od 500 evra. Zatim se pojavila u kaputu od maslinaste zelene vune američkog brenda "The Row" (skoro 4500 evra) i crnim "prada" čizmama sa velikim đonovima (oko 1300 evra).

Maslinastozeleni kaput Gvinet je nosila u tri kombinacije i uz njega je kombinovala crne i braon masivne čizme, braon i sive pantalone i bele trikotažne komade.

Zlatni nakit je jedino što je na njoj istaknuto, što po veličini, što po broju komada koje nosi svakodnevno.

Glumičina garderoba u kojoj se pojavljuje na suđenju odražava širi trend "skrivenog bogatstva", odeću koju čine najfiniji materijali, a čiji logotipi nisu nigde istaknuti, pa se vrednost ne može ni naslutiti. Bez logotipa, boja i šara svojstvenih "mejnstrim" brendovima, ovi komadi odišu skromnim luksuzom.

- Ove brendove lako prepoznaju članovi njihovog plemena - kaže Milton Pedraza, izvršni direktor Luxury Institute, istraživačke grupe u Njujorku za "The Guardian".

- Onaj koji ih nosi daje svojevrsnu izjavu bez potrebe da pokuša da da izjavu. Svi koji treba da znaju, znaju - jasan je Pedraza.

"Loro Piana" je donekle postala tržišni lider za ovu "tihu" luksuznu estetiku. Nose ga najčešće milioneri.

Gvinetina garderoba odaje "old money" utisak. I bez dizajnerskih torbi i istaknutih dizajnerskih komada, Paltrou implicira da je toliko bogata da ne mora da se opterećuje oko tužbe.

Video: Prošla je 21 godina od tada, a Gvinet je tek sada pričala o raskidu sa Bredom Pitom

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota