• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženifer Aniston u pripijenoj mini-haljini: Preplanuo ten i izvajane noge u prvom planu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je u srebrnoj mini-haljini sa zamršenim detaljima od perli definitivno zasenila sve prisutne

  • 0
Jennifer Aniston, Murder Mystery 2

Foto: Tanjug/AP

Kratki pregled arhive pojavljivanja Dženifer Ansiton na crvenom tepihu će dokazati da je holivudska zvezda modna ikona. Od njene ljubavi prema maloj crnoj haljini do prihvatanja neutralnih tonova, 54-godišnjakinja je savladala umetnost glamura.

Od njene crvene vruće uske haljine sa naramenicama koju je nosila na dodeli Emi nagrada 2000. do njene bele svilene vintidž "dior" haljine na dodeli SAG nagrada 2020, jasno je da glumica ima veštinu da efektno iznese jednostavan komad.

Džen je prisustvovala premijeri svog najnovijeg filma, "Murder Mystery". Pojavljujući se zajedno sa svojim kolegom, Adamom Sandlerom, glumica je definitivno zasenila prisutne u srebrnoj mini-haljini sa zamršenim detaljima od perli.

Srebrna poluprovidna mini-haljina "atelier versace" iz kotur kolekcije za proleće/leto 2023, bila je sastavljena od tkanih srebrnih, sivih i crnih lančića od perli koji su postavljeni preko prozirne mrežaste tkanine.

Kako bi upotpunila svoj izgled, dobitnica Zlatnog globusa se odlučila za par metalik potpetica sa kaišićima, "nude" manikir i svež izgled šminke, a stilizovala je svoju kosu u prepoznatljive plave kovrdže.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zvezde serije "Prijatelji" odigrale partiju bilijara i sve redom slatko nasmejale

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota