• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara Rouz Henburi iskopirala Kejt Midlton? Mnogi ovu situaciju upoređuju sa rivalstvom Kamile i Dajane

Vreme čitanja: oko 1 min.

"TikTok" ne prestaje da bruji o ovom slučaju!

  • 0
Sarah Rose Hanbury Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rouz Henburi je na krunisanju kralja Čarlsa III odala počast stilu princeze od Velsa, noseći sličnu odeću onoj koju  je Kejt nosila uoči istorijskog događaja.

Gospođa Henburi, markiza od Čolmondeleja, nosila je upečatljivu crno-belu haljinu do gležnja, sličnu elegantnoj beloj haljini sa crnim kaišem koju je nosila princeza od Velsa samo dan ranije.

Ona je obula i par visokih crnih štikli koje iznad pete imaju malu mašnu. Kejt je nosila iste cipele tokom šetnje sa princem Vilijamom i kraljem uoči svečanog ručka u Bakingemskoj palati.

Sličnost ove dve kombinacije je glavna tema video-snimaka na "TikToku". Uz to, ovu situaciju mnogi porede i sa time kako je kraljica Kamila u više navrata neuspešno kopirala princezu Dajanu.

@chiefnosybystander #greenscreen rumors are swirling after people saw #rosehanbury wearing a similar outfit that #katemiddleton once wore comparing them to diana and camilla. There are rumors that Rose was being too friendly with Willam and it cause the girls friendship to end. The #ukblogs ♬ original sound - 👀You’re Nosy👀

Očigledno popularna u kraljevskim krugovima i visokom društvu, istu štiklu sa mašnom često je nosila i vojvotkinja od Saseksa dok je bila aktivni član kraljevske porodice.

Kada je reč o haljini markize od Čolmondeleja, iako je po koloritu bila veoma slična elegantnoj beloj haljini koju je Kejt nosila dan pre, aristokratkinja se opredelila za veoma retku vintidž dizajnersku haljinu, koja datira od 1970. godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota