• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Godine Dajane Kiton prete jednostavnom oblačenju: Vedrina stila ne piše se brojevima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Društvo ponekad ume da pretoči "skladno sa godinama" u jednostavne, bezbojne stajlinge, što manje upadljivi, ali dame eksperimentišite izgledima

  • 0
Dajana Kiton Foto: Tanjug/AP

Sve više dama sa estrade koje imaju dugogodišnje karijere pokazuje da se ne boji godina i da ih to samo ohrabruje da iskažu svoju modnu kreativnost.

Obući se u skladu sa svojim godinama ne znači da vam ormar iz godine u godinu treba postajati sve tamniji i jednostavniji. Dajana Kiton to pokazuje već neko vreme i šalje jasnu poruku da uživa u svojih 77 godina, isto koliko je uživala kada je bila mlada.

Ova glumica razume i obožava sve boje koje postoje na planeti i ne boji se da ih kombinuje na prave načine.

Njeno poslednje pojavljivanje oduševilo je sve. Vedrinom i širokim osmehom, iznela je haljinu na pruge.

Haljina je duga, sa dugim rukavima. Gornji deo haljine se preklapa, a od velikog kaiša na struku, ona počinje da se širi praveći zvonasti oblik. Ispod haljine obukla je crnu rolku, čiji rukavi imaju poseban otvor za palac, koji se uklapaju sa njenim crnim lakom na noktima. Dodatnu vedrinu, ovom zanimljivom stajingu doneo je i njen crni šeširić. Na nogama je nosila crne cipele sa jakom štiklom.

Na tepihu je zasijala sa svojim prijateljicama i koleginicama Džejn Fondom, Meri Stinbrgen i Kendis Bergen, partnerkama u novom filmu "Klub čitalaca: Sledeće poglavlje", koje takođe nisu odolele da predstave svoju vedru energiju kroz modu. Od šarenih haljina, sakoa, preko pruga, pa sve do šljaštećeg odela.

Dajana je i ranije skretala pažnju svojim izgledom i uvek nasmejanim licem, pogotovo kada se poigra trendovima. Prepoznatljiva je po svojoj ljubavi prema zvonastim suknjama, pa tako i kapute često kombinuje na takav način, da dobija siluetu širokog donjeg dela. Iako obožava da donosi vedrinu crnim stajlinzima, Dajana često pređe na drugu stranu palete.

Društvo ponekad ume da pretoči "skladno sa godinama" u jednostavne, bezbojne stajlinge, što manje upadljivi, ali dame eksperimentišite izgledima, jer takvo izražavanje odećom je upravo ono što čini modu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modni predlozi za poslovne prilike

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota