• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dodela Britanskih modnih nagrada: Dve glumice u vintidž "valentinu", Pamela izdominirala bez šminke

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vrhunski modeli, dizajneri i slavni gosti, uključujući En Hatavej, Luisa Hamiltona i Amal Kluni okupili su se na sjajnoj gala svečanosti i pozirali fotografima u svojim zapanjujućim kreacijama

  • 0
Pamela Anderson Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na britanskoj inauguracionoj dodeli modnih nagrada 1989. godine, počasni gost bila je tadašnja princeza od Velsa, koja je stigla noseći ekstravagantnu belu haljinu ukrašenu biserima i odgovarajući bolero sa kragnom inspirisanom Elvisom Preslijem, londonske dizajnerke Ketrin Voker.

Kako se ispostavilo, Dajana je dala nagoveštajni ton svih budućih dodela modnih nagrada, gde je izgled često bio fantastičan, često ekscentričan, ali uvek zanimljiv.

Sa odlazećom kreativnom direktorkom Alekandera Mekvina, Sarom Burton u konkurenciji za nagradu Dizajner godine, i posebnim priznanjem 91-godišnjem Valentinu Garavaniju u znak priznanja za njegov izuzetan doprinos industriji, sinoćna ceremonija u Royal Albert Hall je pre svega bila emocionalna.

Italijanski dizajner Valentino Garavani, poznat svetu jednostavno kao Valentino, nagrađen je ovogodišnjom nagradom za izuzetna dostignuća. Osnivač istoimenog brenda je oblačio bogate i slavne, stvorio poslovnu imperiju i uveo novu boju u modni svet, takozvanu "Valentino crvenu". Suosnivač "Valentina" Đankarlo Đameti preuzeo je nagradu u ime Garavanija, koju mu je uručila Gvinet Paltrou.

Ali pre toga, naravno, bilo je važno ispratiti crveni tepih.

Vrhunski modeli, dizajneri i slavni gosti, uključujući En Hatavej, Luisa Hamiltona i Amal Kluni, okupili su se na sjajnoj gala svečanosti i pozirali fotografima u svojim zapanjujućim kreacijama.

Najnoviji stil Amal Kluni nije razočarao - izgledala je kao boginja u "Atelier Versace" haljini sa metalik detaljima koji su se svetlucali iz svih uglova. Metalni zlatni i bronzani ukrasi su varirali u veličini i stvarali su ombre efekat na dizajnu.

"Večno mlada" glumica En Hatavej i Gvinet Paltrou su se pojavile u vintidž "valentino" kreacijama. En je izabrala belu haljinu sa izraženim dekolteom i detaljima nalik na onim koje je skoro nosila holandska kraljica Maksima. Gvinet je izabrala "valentino crvenu", ravan model sa dugačkim mantilom preko. Mantil je u osnovi čipka sa dodacima nalik perju preko.

Pamela Anderson se ponovo pojavila bez šminke, dajući prostor svojoj prirodnoj lepoti. Nosila je šik krem odelo Stele Makartni.

Izgledala je neverovatno u "oversized" vunenom blejzeru, koji je labavo prebacila preko ramena i belim širokim pantalonama. Pamela je ispod navukla običnu majicu i dopunila svoju odeću parom crnih štikli.

Zvezda "Čuvara plaže" je svoju plavu kosu stilizovala u niski rep i osmehivala se dok je pozirala za fotografije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lepa Brena "grmi" u miniću i štiklama: Za pevaču kao da je vreme stalo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota