• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara Jo u trenč kožnom mantilu: Stil svetskih zvezda uz komad sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bezvremenska dužina, kroj i nešto bolji kvalitet eko kože omogućiće vam da vaš sezonski komad bude zvezda vaših autfita svaki put kada nastupi hladnije vreme

  • 0
Angelina promocija albuma Foto: Nikola Tomić

Kupovina jakne je pravo uživanje, jer je toliko opcija koje mogu ostaviti utisak i napraviti svaku modnu kombinaciju autentičnom. Između bomber modela, kaputa, tedija, bundica, postoji beskonačno mnogo opcija. Srećom, uvek se možemo prisetiti revija koje su najavljivale kolekcije za jesen 2023. i videti šta su najveći modni brendovi nametnuli ili nagovestili kao trend.

Sa druge strane, uvek se možemo poslužiti "Instagramom" i pogledati šta to nose naše omiljene trendi devojke. To su često strane, ali i domaće zvezde, kao i influenserke.

Ne, ne morate imati svaki komad koji se provlači kao "must have" sezone i ukoliko niste jedne od onih koje slepo prate trendove, verovatno vam je važno da, kad u nešto ulažete, uložite u kvalitet.

Baš zbog toga, zvezda ove sezone je kožni trenč mantil, poput modela koji nosi Sara Jo.

Bezvremenska dužina, kroj i nešto bolji kvalitet eko kože omogućiće vam da vaš sezonski komad bude zvezda vaših autfita svaki put kada nastupi hladnije vreme.

Neke poznate ličnosti vole svoje kožne kapute zbog "Matriks" stila, sa strogim i oštrim momentom: Kendal Džener i Anja Tejlor-Džoj su prošetale moćne kožne kapute u više navrata. Ali ako ne želite da izgledate kao Neo, postoji ženstven način da nosite kožni komad. Pogledajte samo Nikolu Pelc-Bekam, koja je nosila svoj crveni kaput sa istaknutim strukom kao haljinu za Bekamovu premijeru. I ne plašite se da isprobate boju! Kajli Minog i Kim Kardašijan utiru put jarkim nijansama.

Ipak, Sara Jo dokazuje da pravim izborom esencijalnih zimskih komada, poput dugačkih kožnih čizmi možete dobiti svaku modnu igru. A da ne spominjemo koliko je u ovoj slučaju udela imala i bela košulja. Zato - birajte pametno, kvalitetno, održivo i pazite kako perete ili čuvate svoje omiljene komade.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dimitrovska na promociji nove kolekcije FW23 "Elisabetta Franchi": Jedan komad izdvaja kao omiljeni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota