• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neverovatan izgled Breda Pita u 60. godini prava je enigma: Evo u čemu je tajna lepotana Holivuda

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li se srodio sa jednom legendarnom ulogom ili ima drugog "keca u rukavu"?

  • 2
Brad Pitt, Margot Robbie Foto: Tanjug/AP

Stariti, ali samo kroz brojke, poprilično je impresivno. Upravo tako izgleda i verlo poznati zavodnik Holivuda Bred Pit.

Ovaj plavušan je širom sveta okarakterisan kao najprivlačniji muškarac. Rođen 1963. godine,  što bi značilo da ove godine proslavlja 60. rođendan, pretpostavili bismo da ovaj plavušan ima karakteristike ljudi u tim godinama. Međutim, izgleda da je Bred odlučio da ne ide dalje od 50. godine, posmatrajući njegov izgled.

Ukoliko ste ispratili njegovu ulogu lika Bendžamina Batona, gde se prikazuje sindrom obrnutog starenja - rođen sa svim karakteristikama 80-godišnjaka i vremenom postaje "sve mlađi", moglo bi se reći da je izbor glumca za tu ulogu i više nego savršen. Pored osvojene "lutrije" gena, iza fantastičnog izgleda glumca stoji još pokoja tajna.

Svedoci smo da standard lepote u Holivudu nekako "nameće" nepromenjeni izgled i pun sjaj u svakom momentu, što je razlog podleganju estetskim korekcijama i zahvatima, koji će zvezde ostaviti u mladolikoj formi. Ali, to nije u potpunosti slučaj sa Bredom Pitom.

Naime, za Breda se navodi da je imao neke sitne korekcije botoksom, kako bi "zategao" lice. Međutim, bore se i dalje vide, što samo ukazuje na to da je sve urađeno umereno i realno.

Zapravo, Bred Pit je u skladu sa svojom mladalačkom energijom odlučio da se okrene zdravom načinu života. Kako prenosi "Gq-magazine.com", ne u cilju da izgleda mlađe, već zdravije.

Već je poznato da brine o svom telu i izgledu i da redovno trenira, ali pored toga, Bred se posvetio i zdravim navikama. Na primer, uvek štiti svoje lice i vrat od sunca, kako bi sačuvao elastičnost kože i izbegao upale i crvenilo. Zato ga često viđamo sa naočarima. Pored toga, eksperti navode da ozbiljno shvata termin "hidratacija lica". Ovaj proces osvežava lice i daje mu onaj prirodan sjaj.

Jedno od dostižnijih polja nege u kojima možemo da oponašamo Breda, jeste naša kosa. On provodi dosta vremena brinući se o kosi. Njegova redovna rutina negovanja kose je nešto čemu posvećuje dosta pažnje. Bred uglavnom ima dužu kosu, a njenu mekoću održava odlično. Uz malo stilizovanja duže frizure, postiže se nešto "mlađi" izgled, a u kombinaciji sa malo brade, može se dobro prikriti proces starenja.  Iako bismo pomislili da će brada dati stariji izgled, ona može poprilično "omekšati" lik, ako se održava kako treba.

Sve više poznatih ličnosti se okreću režimu "360", što znači da maksimalno pretvaraju loše navike u dobre. Posvećeni su dijetama koje im održava organizam zdravim, uz to su i fit. Hidratacija, nega kože i kose su obavezne, a jedna "tajna" leži i u dobrom snu.

Bred je takođe naveo da je promenio i način na koji pije kafu. Umesto da je konzumira u jurnjavi i na setovima, naučio je da je pije umereno i sporo - sa užitkom, prenosi "Dailymail.co.uk".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Besplatno podmlađivanje lica za samo 10 sekundi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike On

Komentari

  • Vodolijax

    17. jul 2023. | 20:03

    Sama činjenica da ne živi više sa neurotičnom Džoli ga je pomladilo..

    Podelite komentar

  • Zeljko

    17. jul 2023. | 20:23

    Neka stane pored mene jadan ne bio pa da vidi dokle je stigo sa ljepotom.

    Podelite komentar