• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gde su danas i kako izgledaju zvezde serija koje su "krale srca" devojčicama širom sveta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serije "Moj takozvani život", "Nestašne godine" i "Beverli Hils" bile su planetarno popularne devedesetih godina prošlog veka

  • 0
Jared Leto, Callan Mulvey, Luke Perry Foto-kolaž: Shutterstock, Profimedia/Rob Latour/Shutterstock Editorial, Youtube

Iako, kada govorimo o kinematografiji, mnogi devedesete povezuju sa pojavom holivudskih ikona poput Breda Pita i Džordža Klunija, one su zapravo iznedrile mnoštvo televizijskih blokbastera koji su opčinili celu planetu da predvečerja provodi uz male ekrane.

Kultne serije koje treba da izdvojimo su svakako "Moj takozvani život", "Nestašne godine" i "Beverli Hills".

Radnja se zasnivala na romansi, komediji i drami, a uspeh ovih dela možda ne bi dosegao zvezdane visine da nije bilo talenta i lepih lica tada još uvek nepoznatih glumaca - Luka Perija, Džareda Letoa i Kalana Malvija.

1. Luk Peri

Luke Perry Foto: Shutterstock

Luk Peri proslavio se ulogom Dilana u čuvenoj seriji "Beverli Hills" - postao je tinejdž san svih devojčica širom sveta.

Peri je aktivno glumio do kraja svog života, a životnu bitku izgubio je premlad, 2019. godine, od posledice moždanog udara.

2. Džared Leto

Foto: Tanjug/AP

Džared Leto se proslavio ulogom Džordana u kog je Endžela iz serije "Moj takozvani život" bila ludo zaljubljena. Nakon iznenadne slave zaređao je kultne filmske hitove "Girl, interrupted", "Requiem for a dream", "American psycho", Fight club", "Suicide Squad", "House of Gucci" ...

Dugo se borio sa porocima i oduvek je važio za izrazito kontroverznu osobu - što često pokazuje svojim autfitima na crvenom tepihu.

3. Kalan Malvi

Callan Mulvey sada Kalan Malvi; Foto: Wikimedia/Flickr/Mingle Media TV

Omiljeni antigonista i buntovnik iz serije "Nestašne godine" Bogdan Dražić je uloga koja je Kalanu obezbedila status glumca sa A-liste.

Iako je 2003. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću koja mu je izazvala trajno oštećenje oka, to ga nije sprečilo da nastavi da se bavi poslom iz snova.

Pamtimo ga u filmova "300" kao i "Batman vs. Superman".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On