• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Idealan poklon za muškarca: Čemu bi se obradovao avanturista, a čemu sportski tip?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ponekad je ovaj zadatak teži nego što se čini

  • 0
poklon, poklanjanje, dečko i devojka Foto: Shutterstock/George Rudy

Da li ste se nekad zapitali šta da kupite jačoj polovini? Sigurno je da znate šta voli i čemu bi se on možda obradovao, ali ipak želite da ga oduševite poklonom i darujete mu nešto čemu se ne nada.

Koja je tajna savršenog poklona?

Poenta je da dobro poznajete osobu kako biste bile sigurne šta da mu poklonite. U nastavku se nalaze neki naši predlozi.

1. Komplet za putovanja - Ako je zaljubljenik u putovanje i stalno je negde u pokretu, onda je ovo pravo rešenje. U elegantnom pakovanju se mogu naći i grickalica i sve što mu je potrebno za negu i "prvu pomoć" na putu; znajte da ste uboli u centar. Takođe, ako znate da je dosta zemalja obišao, onda ne bi bilo loše da mu uzmete i mapu sveta koju može da okači na zid i "ogrebe" površinu svake zemlje u kojoj je bio. Em lep ukras na zidu, em dobra zanimacija.

2. Ogrtač ili bademantil - Ukoliko se odlučite da kupite bademantil, budite sigurni da je materijal mekan, a model lepo strukiran; ogrtač koji će vašem muškarcu odlično stajati, a da u ovim hladnijim danima ume i ugrejati.

3. Sat - Iako se kaže da "ako poklonite sat, sledi vam svađa", ovaj nakit je idealan za mušku ruku. Jači pol voli kad ima sat jer se tako oseća moćnije, pa zašto mu onda ne biste pružile to zadovoljstvo?

poklon, poklon za muškarca Foto: Unsplash/Jan de Keijzer

4. Parfem - Sa ovim nećete nikako pogrešiti. Znamo da su muški parfemi jači od ženskih i da su muškarci generalno manje izbirljivi, tako da se samo prepustite i kupite parfem koji vam odgovara.

5. Torba za trening - Ako je vaš dragi ljubitelj teretane i vežbanja, onda se verovatno torba za trening brzo pohaba. Zato je nov komad često poželjan, pa onda šta čekate? Znajte da će mu odgovarati.

6. Knjiga - Ukoliko je ljubitelj umetnosti i voli da provode vreme uz dobru knjigu, onda nemate većih problema. Na vama je samo da otkrijete šta mu je najdraže: da li je to naučna fantastika, istorija ili možda neki zapetljan triler misterija, to je sad sve stvar ukusa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrolozi otkrivaju koji je idealan poklon za svaki horoskopski znak

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On