• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Francuski glumac bio je u vezi sa Kajli Minog, pa se venčao sa Hale Beri: Ko je Olivijer Martinez?

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nama je postao najpoznatiji po ulozi u erotskom trileru "Neverna"

  • 0
Olivier Martinez Foto: Benainous+Catarina / Allpix Press / Profimedia

Francuski glumac Olivijer Martinez važi za jednog od najšarmantnijih umetnika u Holivudu, a njegova interesantna životna priča je jedinstvena.

On je rođen 1966. godine u radničkoj porodici, a iako mu je rodni grad Pariz, sa očeve strane vuče španske korene. To onda i nije iznenađujuće zašto je svojim izgledom "omađijao" žene širom sveta. Zbog toga se može pohvaliti da je poligota jer pored maternjeg francuskog govori engleski, ali i španski, zbog andaluzijskog porekla.

Školu je napustio da bi počeo da radi, a u mladosti je prodavao i farmerke, piše "Outlook India".

Imao je podršku prijatelja da se oproba u glumi; karijeru je započeo u rodnoj zemlji, a 1994. godine dobija i prvu nagradu Cezar kao "glumac koji najviše obećava". Prvi put je došao do glavne uloge u holivudskim filmovima 2000. godine kada je pred kamere stao rame uz rame sa Havijerom Bardemom i Džonijem Depom, piše "Vikipedija". Ipak, nama je možda najpoznatiji po erotskom trileru "Neverna" gde je igrao ljubavnika Dajan Lejn.

Kada je reč o ljubavnom životu, on se zaista može pohvaliti svojim sposobnostima šarmera. Na dodeli Gremi nagrada 2003. godine upoznao je australijsku pevačicu Kajli Minog, sa kojom je ubrzo i započeo emotivnu vezu. Nažalost, nisu uspeli da istraju već su tačku na nju stavili četiri godine kasnije.

Onda mu se desila veza koja mu je promenila život. Upoznao je jednu od najlepših glumica sveta - Hale Beri, 2010. godine. Sreli su se na snimanju akcionog trilera "Dark tide" i posle toga su bili nerazdvojni. Dve godine kasnije na prstu njene ruke viđen je verenički prsten, a u novembru iste godine preživeli su jednu neprijatnu situaciju. Naime, Olivije je završio u bolnici nakon što je povređen u tuči sa bivšim mužem njegove verenice Hale. Sve zbog toga što se Hale Beri sa bivšem mužem borila za starateljstvo nad maloletnom ćerkom, posebno zbog toga što je ona želela da ćerku odvede sa sobom u Francusku i presele se svi zajedno.

Kada se cela situacija oko starateljstva smirila, Olivije i Hale su se venčali na privatnoj ceremoniji u Francuskoj leta 2013. godine. Već na jesen iste godine dobili su sina, ali je nažalost braku došao kraj pošto su 2015. godine objavili da se razvode.

Ovaj gospodin poseduje restoran na Floridi, a u slobodno vreme voli da sluša džez muziku, piše "The famous people".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 12 najlepših i najpoželjnijih Bond devojaka ikada: Za jednu se svi slažu da je najvrelija od svih

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On