• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su najlepše obučeni muškarci na dodeli Zlatnog globusa 2024.

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neki su se zadržali na konzervativnijem izboru, dok su drugi izabrali hrabriji put

  • 0
Golden Globe, muškarci na dodeli Zlatnog globusa 2024 Foto-kolaž: Tanjug/AP

Muške odevne kombinacije na dodelama nagrada poslednjih godina su, moramo da priznamo, sve uzbudljivije.

Na crvenom tepihu uvek postoje dva tabora muškaraca: oni koji igraju na sigurno i oni sa hrabrijim istupima. Crno smoking odelo, prelepo skrojeno, uvek će ostati simbol elegancije, dok je moderniji izgled, onaj koji ne prati standardne kodove svečane muške odeće, uvek tu da omogući i muškoj populaciji da izrazi svoju ličnost na crvenom tepihu.

Muškarci na dodeli nagrada za Zlatni globus 2024. nisu bili ništa drugačiji. U modnom naletu na Beverli Hilsu nizale su se u nedelju veče toalete i haljine vrhunske mode, ali ovaj put ni muški deo nije mnogo zaostao u konkurenciji. A neki su zaista bili vrhunski obučeni.

Od klasika, recimo, glumac Dželani Aladin stigao je u polutradicionalnom smokingu, Džastin Hartli u odelu boje izgorelog zlata, a Noa Džej Rikets u crnom odelo sa siluetom iz 70-ih. I Li Sung Jin se istakao u grupi klasičnih izbora.

No mnogi su izbegli i standardne izbore. Pa je tako Tajler Džejms Vilijam, na primer, upario svoje smeđe odelo na pruge sa bež cvetnim brošem, dok je Khalid Abdala (iz serije "Kruna") imao genijalan stilski potez - crni svileni šal je vezao oko vrata i spustio ispod sakoa, što je delovalo veoma avangardno, senzualno i zabavno.

U "Dolce & Gabbana" pojavili su se Džejms Vilijams (koji je nosio "Cartier" sat i "David Iurman" ogrlicu i prsten) kao i Kristian Friedel, dok je voditelj programa komičar Džo Koi nosio "Tom Ford" odelo, "Dolce & Gabbana" cipele i, naravno, "Roleks" sat.

"Roleks" je imao i Džastin Hartlej, obučen u odelo "Nana Sartoria", a Armani su "nabacili" Čarls Melton i Patrik Dž. Adams. Muzičar Leni Kravic se pojavio u odelu "Alekandra Mekvina", a Džeremi Alen Vajt u "Calvin Klein". Pedro Paskal je imao posebni izlaz na crveni tepih, u odličnom odelu "Bottega Veneta", stilizovan sa crnim gipsom na ruci.

Uz gore pomenute, i drugi predivno obučeni muškarci su pozirali predhodno veče, a među njima su i veterani crvenih tepiha poput Leonarda Di Kaprija, Marlon Vajansa, Stivena Spilberga, Kevin Kostnera i drugih legenda filmskog posla.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita sa Batom Spasojevićem: O predstojećoj reviji, posvećenosti radu, trendovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On