• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ženi kao što je Bijonse potrebna ovakva "zaštita" supruga: Džej Zi na Gremiju izazvao komentare

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izraz podrške ili nešto drugo?

  • 0
Džej Zi Gremmy Gremi 2024 Foto:: AP Photo/Chris Pizzello

Bijonse i Džej Zi su par koji decenijama prima nagrade, uživa u ljubavi, privlači pažnju medija. Sinoć je "jača polovina" tog dvojca, Džej Zi, na binu izašao da primi Gremi nagradu - “Dr Dre Global Impact Award”, za ukupan doprinos muzičkoj industriji. Na bini je bio sa najstarijom ćerkom Blu Ajvi.

Kao i svi nagrađeni, obratio se povodom priznanja koje je dobio, ali njegov govor otišao je dalje od njegovog rada u svetu muzike - prešao je na njegovu suprugu Bijonse.

- Postoje i važnije stvari u životu od dobijanja Gremija, to je vrlo subjektivno. Ne bih da posramim ovu damu (Bijonse), ali ona ima više Gremija od bilo koga i nikada nije osvojila nagradu za album godine. Čak i po vašim kriterijumima, to jednostavno nema smisla. Razmislite. Najviše Gremija, a nikada nije dobila nagradu za album godine. Ne ide to tako - rekao je poznati muzičar i dodao da neki odlaze kući sigurni da su ga "opljačkali", a neko će i biti "opljačkan".

- Neki od vas ni ne spadaju u kategorije za koje su nominovani - zaključio je Džej Zi, dodajući da je posebno iskren kada je emotivan, prenosi "Edition.cnn.com".

Bijonse i Džej Zi Foto: AP Photo/Chris Pizzello

Bijonse je žena koja je osvojila 32 Gremija u različitim kategorijama; ukupno je bila nominovana 88 puta. Njen suprug je postavio pitanje kako je moguće da nije osvojila i nagradu za album godine, dok ga je ona gledala iz publike. Neki prenose da je bila "zanemela" od šoka, a pitanje je da li njen izraz lica podrazumeva i saglasnost sa suprugom?


Pevačica nije prvi put tema govora tokom dodela Gremija, i to govora muškarca. Naime, Kanje Vest je 2015. godine prekinuo govor Tejlor Svift i rekao da je Bijonse zaslužila nagradu.

Podrška supružnika je za svaku pohvalu, a da li zvezda kakva je Bijonse zaista ima potrebu za bilo kakvom vrstom potenciranje gotovo jedine nagrade koju nije dobila? Ili je u pitanju samo to da Džeju Ziju nedostaje da zajedno sa suprugom primi Gremi? Karijera ove dame svakako dovoljno govori o uspesima, a ukoliko je njen izraz lica podrška suprugu, onda je jasno da nagrada nikada nije dovoljno. I da i najboljima Gremi znači kompletnu kolekciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dekolte Hajdi Klum na dodeli Gremija je najvrelija tema u svetu šoubiznisa: Te grudi su savršene

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On