• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kilijan Marfi mrzi slavu, nije mu jasno što zarađuje toliko novca: U kući nema internet, a sve duguje supruzi

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imam sjajnu ženu i ne bih mogao ovo bez nje i njenog razumevanja"

  • 0
Dodela "Zlatnih globusa" Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Kilijan Marfi je priznao da mrzi slavu i da svaki deo svog privatnog života apsolutno prilagođava porodičnoj harmoniji.

Zvezda "Openhajmera" (47) živi miran život sa suprugom i dva sina. I pored slave koju duguje svojim fenomenalno odigranim ulogama, on je ostao neverovatno skroman, toliko da smatra nadrealnim to što toliko zarađuje za svoje uloge, jer, kako kaže, on je "samo glumac".

Kilijan je oženjen suprugom Ivon Mekginis od 2004. godine. Upoznali su se na svirki njegovog rok benda 1996. godine. Imaju sinove Malakija (17) i Arana (16), a upravo zbog njih su se i vratili da žive u Irskoj. Verovali ili ne, u njihovoj kući u južnom Dablinu nema interneta.

Njihov velelepni dom ima šest dvokrevetnih spavaćih soba, dnevni boravak i originalne kamine. Ostale originalne karakteristike kuće uključuju visoke plafone, velike prozore i prelep kamin od kovanog gvožđa u dnevnoj sobi. Njihova porodična kuća je samo pet minuta udaljena od mora i obližnjih jaht klubova, parkova i brojnih veoma traženih škola, kako piše "Mirror".

Kilijan izbegava tehnologiju jer nema telefonsku ili internet vezu u porodičnom domu. Producentkinja "Openhajmera" Ema Tomas, koja je supruga reditelja Kristofera Nolana, objasnila je: "On je najanalogniji pojedinac koga ste mogli da sretnete", otkrivši da nije mogla da ga dobije kada ga je zvala da mu saopšti da je dobio glavnu ulogu u filmu.

- Otac sam dvojice tinejdžera, i ja sam nekad bio mlad. Shvatam koliko je mladoj osobi danas teško u društvu. Vrlo je složeno vreme odrastanja, stvari se menjaju jako velikom brzinom. Svi smo svesni učinka interneta i života na mreži. Čini mi se kao da deca žive unutar tih uređaja - izjavio je.

Dok je, govoreći za "GQ", podelio kako je podrška njegove supruge pomogla njegovoj karijeri, Kilijan je rekao: "Teška je ta ravnoteža između posla i privatnog života. Imam sjajnu ženu i ne bih mogao ovo bez nje i njenog razumevanja. Ali to je borba. Mislim da je borba za svakog tatu čiji rad ga uslovljava da ne bude tu i koji ga troši, što moj rad svakako čini".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On