• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kevin Kostner, šarmantni dasa, otac je sedmoro dece, a zašto mu je susret sa Ričardom Bartonom sve promenio?

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumom je počeo da se bavi relativno kasno

  • 0
Kevin Kostner Foto: Profimedia/Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Prilikom pominjanja Kevina Kostnera (69), na licima mnogih dama će se videti osmeh. Legendarni holivudski glumac oduvek je važio za šarmantnog dasu, a tokom života imao je uspone i padove na privatnom planu.

On je rođen u Kaliforniji i najmlađi je od tri sina u porodici, a nažalost, srednji brat je preminuo na rođenju. Po očevoj liniji, vodi poreklo od nemačkih imigranata u Severnoj Karolini. Nije voleo školu, ali je obožavao sport, kaže "Vikipedija", posebno je voleo fudbal. Od malena se videlo da je sklon umetnosti pa je svirao i klavir, pisao poeziju i pevao u horu.

Zbog očevog posla, porodica se stalno selila pa je Kevinu bilo teško u tim mladim godinama da stvara prijateljstva.

Na poslednjoj godini fakulteta se zainteresovao za glumu i ples, što je relativno kasno ako se uzme u obzir da se dosta glumaca oproba u ovom poslu još od malih nogu. Sasvim slučajno, sudbina mu je nametnula da se sretne sa Ričardom Bartonom u povratku sa medenog meseca 1978. godine. Kada ga je upitao da li da se upušta u taj svet, Barton ga je podržao. Zato Kevin neretko ističe da mu Barton napravio prekretnicu u karijeri.

Kada se zaposlio kao izvršni direktor marketinga, počeo je da uzima časove glume, a u svemu je imao i podršku tadašnje supruge. Njegov posao direktora trajala je svega 30 dana, tokom kojih je obilazio audicije i na jednoj mu se posrećilo. Njegov debi na filmu bio je "Sizl bič" iz 1981. i tada kreće njegova karijera uzlaznom putanjom.

Od kada se pojavio važio je za šarmera i dame su uživale da ga gledaju na bioskopskom platnu. Poseban trag je ostavio u filmu "Telohranitelj" u kom je igrao sa Vitni Hjuston.

Osim glumom, Kevin se bavi i pevanjem, pa tako ima svoj kantri rok bend "Kevin Kostner i Moderni zapad" sa kojim je čak bio i na svetskoj turneji 2007. godine gde je, najbliže nama, posetio Rim i Istanbul.

Ljubavni život Kevina Kostnera

Još dok je bio na koledžu, počeo je da izlazi sa Sindi Silvom sa kojom se i oženio 1978. godine. U braku su dobili dve ćerke i sina. Nažalost, posle 16 godina, stavili su tačku na odnos jer je, kako se navodi, imao aferu tokom snimanja jednog filma. Posle razvoda, Sindi je dobila obeštećenje od 80 miliona dolara, u današnjoj vrednosti je to oko 144 miliona.

Nije mu dugo trebalo da pronađe novu partnerku: u pitanju je Bridžit Runi sa kojom je dobio sina, ali se i taj odnos "raspao". Posle toga je ulazio i izlazio iz emotivnih veza ali nijedna nije bila dugog veka. Ipak, srce mu je potom "ukrala" model i dizajnerka torbica Kristin Baumgartner sa kojom je dobio dva sina i ćerku. Nažalost, papire za razvoda ona je podnela u maju prošle godine, a konačno je okončan u februaru ove godine. Smatra se jednim od najskupljih razvoda Holivuda.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Televisa presenta: Anketirali smo prolaznice koji latino glumac im je najprivlačniji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On