• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Telo dečka Tejlor Svift je idealno ako pitate žene: Masa, a ne definicija!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kels je izuzetno atletski tip, zapravo, ali je savršena definicija "tata tela"

  • 0
Tejlor Svift, Trevis Kelsi, Superboul, Kanzas Siti Čifs, San Francisko 49ers Foto: AP/Tanjug

Ovih dana u centru pažnje je dečko muzičarke Tejlor Svift - sportista Trevis Kels, čiji je tim ove godine osvojio Super boul. Kels i Svift su nedavno otputovali na Bahame na odmor tokom pauze u rasporedu Tejlorine turneje, a paparaci su fotografisali par kako šeta plažom u kupaćim kostimima. Kada su te fotografije počele da se šire internetom, sportistu bez majice su "optužili" da ima "tata telo".

Trenutno van sezone NFL-a, Kels je u nedavnoj epizodi podkasta "New Heights" izjavio da se malo ugojio jer neće igrati do septembra. Ipak, opis "tata telo" nije baš tačan - Kels ima potpuno zdravo telo, kao i Tejlor, kojoj su na pomenutim fotografijama tražili svaku moguću manu.

"Tata telo" inače se koristi kao pojam koji opisuje muškarce koji imaju malo naslaga oko stomaka - ne baš tako atletski građene tipove.

Kels nije jedini fudbaler kojeg napadaju zbog sasvim normalnog izgleda. Njegov saigrač, kvoterbek Patrik Mahomes, i njegov stariji brat, nedavno penzionisani centar Orlova Džejson Kelsi, obojica su bili u centru diskursa o "tata telu" ranije ove godine.

Još u januaru, NFL je podelio snimak Kelsovog saigrača, kvoterbeka Patrika Mahomesa, kako bez majice ulazi u svlačionicu nakon što su pobedili na utakmici AFC šampionata protiv Baltimor Rejvensa, što je navelo neke onlajn komentatore da donesu sud o njegovom telu, nazivajući ga naduvenim i debelim - što on zasigurno nije.

Iako je mišićavo telo definitivno privlačno ženama, postoji mnogo žena koje ne vole muškarca sa previše mišića ili sedam odsto telesne masti. Prema nauci, a ne nagađanjima, tipovi koji imaju "tata telo" su oni koji imaju tendenciju da zavedu žena.

Prema studiji koju je sproveo "Dating.com", 75 odsto singl devojaka voli muškarce koji su građeni poput dečka Tejlor Svift. Što znači, one više vole telesnu figuru koja nije toliko definisana ili ispunjena mišićima. Ukupno 78 odsto žena veruje da je muškarac sa ovakvim telom sigurniji u sopstveni izgled i smatraju da je to neverovatno privlačno.

Osim toga, impresivnih 83 odsto udatih žena je potvrdilo da su ponosne što imaju muža sa malo masti oko stomaka. Još jedan interesantan aspekt ove studije je da muškarci istonirane i mišićave građe imaju visok nivo testosterona, a žene ne vole ove muškarce zbog njihovih agresivnih tendencija. Kao životni partneri, muškarci sa ne tako visokim nivoom testosterona su idealni da budu i bolji muževi i očevi.

Kels je izuzetno atletski tip zapravo, ali je savršena definicija "tata tela".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Skijala sa Federerom, hvalila Nadala, sada "crkava" od smeha u teretani sa Đokovićem

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On