• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo da je na fudbalskom terenu ili se slika u boksericama, Dejvidu Bekamu niko ne može osporiti status ikone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na dan kada je napunio 49 godina, 2. maja, ostvario je mnogo više od onoga o čemu je sanjao kao dete - skromni počeci doveli su ga najzad do velikog uspeha, ka kome dalje nesebično vodi sledeću generaciju

  • 0
Dejvid Bekam Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Pre nego što je Dejvid Bekam postao model, biznismen, brend ambasador, lice sa naslovnice, muž i otac, bio je poznat kao vezni igrač svetske klase Mančester junajteda.

Zahvaljujući svom urođenom šarmu, poletnoj koketnosti, usputnom flertu sa kamerom, ne bežanju od svoje ženske strane, nije mnogo prošlo pre nego što su svi dečaci sveta želeli da budu kao Bekam, ali ne samo na fudbalskom terenu.

Netfliks dokumentarac o Bekamu to i dokazuje - on je pionir modernog metroseksualizma, jedini muškarac koji se "opario" nakon što je pustio kosicu i obukao kožne pantalone i nakon što je sa svojom dragom Viktorijom upario teksas kompletiće.

Nosio je ljubičasto odelo na svom venčanju, a sada se ne možemo nagledati njegovih autfita iz vimbldonske lože.

Uvek je znao gde su kamere, a imao tako iskrene reakcije i postupke.

Njegova ljubav i odgovornost u porodičnoj sferi postali su i ostali podjednako važni kao i fudbal. Njegov klasičan britanski humor savršeno se nadopunjuje sa Viktorijinim sarkazmom. A kada se oboje pojave sa sinovima i ćerkom iskrena je ljubav i zdravi porodični odnosi su ono što se prvo da primetiti.

Daleko od glamura u sebi je proživljavao najturbulentnije trenutke, kako u sportu, tako i u privatnom životu - bračni brodolom, odgajanje dece usred medijske pažnje, selidbe i krucijalne karijerne odluke. Ipak, uspeo je da ih sve održi na okupu, i dalje igrajući vrhunski fudbal i pokazujući dinamične veštine na terenu.

Na dan kada je napunio 49 godina, 2. maja, ostvario je mnogo više od onoga o čemu je sanjao kao dete - skromni počeci doveli su ga najzad do velikog uspeha, ka kome dalje nesebično vodi sledeću generaciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta će vam bolja reklama za kiosk sa hranom od te da Bekam dođe kod vas na roštilj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On