• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

7 zanimljivosti o poznatim dasama koje sigurno niste znali: Neke stvari su vešto skrivali

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od farbanja kose lakom za cipele, do komedije u crkvi

  • 0
Poznate ličnosti Foto-kolaž: Pixabay, Profimedia

Što su ličnosti poznatije, to se više detalja o njihovim privatnim životima traži, kako bi "nahranili" narod činjenicama i zanimljivostima o omiljenim glumcima, pevačima, muzičarima ili umetnicima.

No, jasno je da se nekada ovo i zloupotrebljavalo i da su često ljudi izmišljali raznorazne priče, a neke su pojedine poznate ličnosti i tako završili svoje karijere.

Na ove poznate šarmere Holivuda niko nije ostao imun,  a ovih sedam zanimljivosti o njima sigurno niste dosada čuli.

Elvis Presli

Na iznenađenje mnogih, čuveni Elvis Presli, kralj popa, prirodno je bio plavušan. Sve do kasnih tinejdžerskih godina, a čak i nakon što mu je kosa postajala tamnija, to nije bila prirodna nijansa koju svi dobro poznajemo. Obično je bio farban u smeđu nijansu poznatu kao "mink braon", ali jednom kada je sam probao  da se ofarba, koristio je crni lak za cipele, piše "HMV".

Metju Peri

Metju Peri, poznat najviše po svojoj neprevaziđenoj humorističkoj ulozi Čendlera Binga, nije imao deo prsta. Gotovo niko ovo nije primetio, iako to nije toliko ni skrivao. Naime, Metju je na praksi u školi izgubio vrh prsta, kada su mu ruku priklještila vrata.

Ešton Kučer

Pravo ime mnogima omiljenog glumca, Eštona Kučera je zapravo Kristofer. No, pored mnogo zanimljivosti iz njegovog privatnog života, poput filantropskih zalaganja, investiranja u najveće kompanije sveta, Ešton tečno govori španski jezik.

Ešton Kučer, Ashton Kutcher Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Čarli Šin

Čarli Šin, glumac kog obožavaju iz poznate serije "Dva i po muškarca" i jednako ga žalili kada je bio u zatvoru, ima vrlo čudne, ali zanimljive činjenice iz svog života. Naime, u javni život ušao je pod imenom Čarli Šin, po uzoru na pseudonim svog oca Martina Šina. Jednom je izašla vest da je jednom slučajno upucao svoju tadašnju devojku Keli Preston. Iako su prvo negirali ovu vest i pokušali da sakriju od sveta, ubrzo su je ipak nazvali "nezgodom".

Leonardo Di Kaprio

Leonardo Di Kaprio, čovek za kojim i dalje lude žene širom sveta, jedan je i od najboljih glumaca u Holivudu. No, da li verujete da je upravo on dobio nagradu Zlatna malina za najgoreg glumca 2001. godine nakon njegove uloge u filmu "Plaža", koja je dobila bezbroj negativnih kritika.

Leonardo DiCaprio, Dikaprio Foto: Profimedia/FABRICE COFFRINI / AFP

Nikolas Kejdž

Nikolas Kejdž je bio u užem izboru za ulogu Supermena 90-ih godina. A pored toga, ovaj poznati glumac jednom je potrošio i više oko 300.000 dolara na glavu dinosaurusa, a na aukciji je nadmašio Leonarda Di Kaprija. Kasnije je tu lobanju morao da vrati, jer se sumnjalo da je ukradena.

Robin Vilijams

Robin je počeo svoju karijeru u komediji sa nastupom u crkvi - da, u crkvi. Neko vreme radio je i kao mimičar u Centralnom parku u Njujorku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li ste znali da je karta za prvu dodelu koštala 500 dinara: Manje poznate činjenice o Oskaru

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On