• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povratak Donalda Trampa može da ugrozi Princa Harija: Megan pričala sa advokatima?

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Javno priznanje može ga koštati trenutnog boravišta

  • 0
Princ Hari, tužba protiv tabloida Foto: Tanjug/AP

Princ Hari gaji "duboko žaljenje" zbog odluke koju je doneo i koja bi se mogla ispostaviti kao greška jer mu "nikada nije palo na pamet da bi mogla da ugrozi ceo njegov životni plan". Tako bar govori kraljevski stručnjak Tom Kvin, koji kaže da se američki san vojvode od Saseksa suočava sa potencijalnim posledicama i da već „provodi duge i usamljene dane“ u svom novom životu sa suprugom Megan Markle, prenosi "Mirror".

Gospodin Kvin tvrdi da su Megan i Hari tražili savet od advokata zbog zabrinutosti da bi povratak Donalda Trampa na vlast mogao da ugrozi Harijev status boravka zbog ranijih priznanja o upotrebi droge.

Rekao je: „Par je zatražio pravni savet jer su ozbiljno zabrinuti da bi, ako Donald Tramp pobedi na sledećim izborima, Harijeva viza mogla biti ukinuta. Tramp je insistirao da, ako se otkrije da je Hari lagao u svom zahtevu za vizu o upotrebi droge, bi mogao biti zamoljen da napusti zemlju“.

Dodao je: "Hari je u početku mislio da mu se to ne može desiti jer se normalna pravila ne primenjuju na kraljevskog princa, ali sve više shvata da u Sjedinjenim Državama biti princ ne znači mnogo. Ali jedno je sigurno - Hari duboko žali što je javno priznao uzimanje droge. Nije mu palo na pamet da bi ovo moglo da ugrozi čitav njegov životni plan."

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princ Hari stigao u London da vidi kralja Čarlsa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On