• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je sin Noks "pljunuti" Bred Pit iz mladosti? Pojavile se nove fotografije deteta koje ga se nije odreklo

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pljunuti" Bred ili Anđelina?

  • 0
bred pit i sin Foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli poznati su po svojim zavidnim glumačkim talentima, najekskluzivnijoj ljubavnoj holivudskoj priči, porodici koju su zajedno stvorili usvajanjem dece i dobijanjem svoje biološke, a na kraju, nažalost, i neslavnom razvodu i kraju idile.

Ipak, koliko god stvari između njih bile zategnute, što dalje utiče i na odnos između dece i Breda - jedno je sigurno - deca su nasledila najbolje karakteristike od oboje. Za Vivijen znamo kako izgleda, jer se daleko više od brata blizanca pojavljuje u javnosti, ali Noks retko posećuje javne događaje, a još ređe se i slika.

Međutim, na fotografijama koje je objavio "Page Six", 16-godišnji Noks sve više počinje da liči na svog oca, dok na Vivijen i dalje dominiraju mamini najbolji "momenti".

Noks Leon Džoli-Pit rođen je 2008. godine. Dečakovo ime odaje počast Bredovom dedi, Halu Noksu Hilhausu, dok Leon predstavlja počast Anđelininom pra-pra-dedi. Još od malih nogu, Noks je pokazivao osobine koje su nepogrešivo nasleđene od oca.

Naravno, kako je ušao u pubertet, dosta se izmenio, ali visina i stas su tu. Pa, čak i kada pogledate ovaj "baby face", Bredove crte lica su tu!

Njegovo pojavljivanje posebno je značajno zato što dolazi usred tvrdnji da su deca Džoli-Pit otuđena od svog oca, a da su se devojčice Zahara i Šajlo već odrekle njegovog dela prezimena. Tinejdžer je odlučio da živi daleko od reflektora, ali u nedelju se pojavio dok je sa majkom izlazio iz prodavnice kućnih ljubimaca.

Primećen u bež majici i šortsu, nosio je svoju kratku tamnu kosu u opuštenom stilu i pomogao svojoj mami da spakuje više kesa sa poslasticama u auto.

"Page Six" je izvestio da Noks nije javno fotografisan od prošlog decembra kada on i njegova braća i sestre prisustvovali otvaljanju majčinog ateljea.

Prema vašem mišljenju, od koga je Noks nasledio izgled?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On