• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fanovi misle da je ovo predvidelo smrt Metjua Perija: Traže da se obriše poznata scena iz "Prijatelja"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naizgled još jedna smešna scena Kortni Koks i Metjua Perija, sada dobija sasvim drugačiju dimenziju

  • 1
Matthew Perry, Metju Peri, serija Prijatelji Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Metju Peri je preminuo prethodne godine u oktobru, a njegovi fanovi i dalje svim silama neguju sećanja na glumca i njegove brilijantne uloge.

Iako je u knjizi "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar" naveo da ne bi voleo da ga ljudi pamte samo po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", to nažalost nije tako. Serija je i dalje jedna od najgledanijih, iako ima 10 sezona i datira od 1994. godine.

"Prijatelji" zapravo i jeste serija koja se može gledati iznova i iznova, a napravljena je tako da zaista nema preteranih zapleta od kojih ume da zaboli glava.

Upravo zato što fanovi serije, ujedno i Metju Perija, bez problema započnu ispočetka sve i gledaju inserte serije, posebnu pažnju je izazvala jedna scena Metjua i Kortni Koks.

@funnyy_scenes Chandler Can't Smile for Photos #chandler #monica #funny #scenes #friends #tvshow #fyp #fy #funnyy_scenes ♬ original sound - funny scenes

Naime, pred venčanje njihovih likova, Monike i Čendlera, par odlazi da se fotografiše. Međutim, kako je Čendlerov komičan i nekako uvek "nesnađen", a Monika je "kontrol frik", nastaje jedna vrlo simpatična situacija. Scena pokazuje kako Čendler ne ume da se nasmeje kada se kamera uperi u njega, pa svaki put napravi nekakvu, neprijatnu grimasu. Kao rešenje, Monika mu predlaže nekoliko poza: da gleda zamišljeno u daljinu i razmišlja "o njihovoj budućnosti" ili napravi zavodnički izraz lica.

Ponovo - neuspešno. Na to, Monika dobacuje komentar:

- Ove fotografije treba da govore: "Geler i Bing se venčavaju", a ne "Lokalna žena spašava morona koji se davi".

Ova replika posebno je odjeknula u ušima obožavatelja, naročito zbog toga što je Metju Peri pronađen u đakuziju u svom domu. Stoga, komentari za ovu scenu ne odustaju od zahteva da se scena izbriše.

Mnogi navode i da je ova scena "predvidela smrt glumca" i da zbog, pre svega porodice i bližnjih, ne treba da ostane u seriji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kortni Koks na klaviru svira temu iz serije "Prijatelji"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike On

Komentari

  • XYZ

    8. septembar 2024. | 23:58

    Najbolja serija svih vremena. A ovo lupetanje oko scene koja predviđa smrt je čista glupost, sujeverni u svemu vide nešto zloslutno. Metju je bio divan glumac, neka na miru počiva.

    Podelite komentar