• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je Goran Bregović izgledao kao momak: Žene su ga obožavale, a osvojila ga je najlepša u Jugoslaviji

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao frontmen jednog od najpopularnijih bendova Jugoslavije, "Bijelog dugmeta", privlačio je apsolutnu pažnju dama različitih generacija

  • 0
Goran Bregović Foto: ATA images

Čuveni muzičar Goran Bregović u martu je napunio 74 godine.

Goran Bregović obeležio je jednu epohu u svetu muzike, a svoju karijeru započeo je još u ranoj mladosti. Na muzičkoj sceni se pojavio još kao tinejdžer i potpuno logično osvojio je srca žena. Ništa se nije menjalo ni decenijama kasnije - Bregović još uvek privlači pažnju dama kao harizmatičan muzičar koji živi "razuzdanim životom", kako je sam istakao.

Kao frontmen jednog od najpopularnijih bendova Jugoslavije, "Bijelog dugmeta", privlačio je apsolutnu pažnju dama različitih generacija koje su "gubile glavu" za liderom benda.

Ipak, njega je "zaludela", i i dalje to čini, Dženana Sudžuka, sa kojom je više od 30 godina su u sretnom braku. Imaju tri kćerke - Emu, Unu i Lulu.

Tada veliki zavodnik Dženanu Sudžuku upoznao je 1977. godine, a ona je tada imala samo 16 godina. Ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik zena je rešio da se skrasi i ozvaniči njihov odnos 1993. godine.

Kada god je bilo pomena o njoj, uz njeno ime je išao epitet jedne od najlepših žena u Jugoslaviji. Njoj su se divile i starije i mlađe generacije, iako je ona često naglašavala da sebe ne doživljava tako.

Početkom avgusta, u čast maminog rođendana, najmlađa ćerka Lula joj je čestitila na "Instagramu" objavivši fotografiju iz mamine i tatine mladosti. Nasmejani, lepi i veseli uživali su na jednoj zabavi, a trenutak je ovekovečen. Dženana se veoma retko pojavljuje u javnosti, ali oni koji se sećaju sarajevske lepotice iz mladosti, kada je vide nakon mnogo vremena kažu da se nimalo nije promenila.

A što se tiče Brege, izgleda da je on sa godinama samo bivao sve lepši i da mu je kosa bivala bujnina. Na fotografiji koju je ćerka Lula objavila prepoznaje se mamina nestvarna lepota i tatin veseljački duh.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Alen i Brega napravili haos Srbima u Melburnu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On