• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako ste glasali: On je najlepši srpski sportista na Olimpijskim igrama

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubedljiva pobeda!

  • 0
Andrej Barna Bogdan Bogdanović Nemanja Vico Dušan Mandić Vanja Marinković Foto: MN Press / Ivica Veselinov, Tanjug/HINA/Damir Senčar, Nikola Tomić, Profimedia/Pixel Media/David Damnjanovic/ Jared C. Tilton / Getty images

Olimpijci su neminovno zgodni i dobri frajeri. To je jednostavna činjenica! Neverovatno su motivisani, zdravi i bukvalno na vrhuncu svoje igre. To je definicija moćnog muškarca. Ako se vratimo na sam početak ovog omiljenog svetskog takmičenja, oni su u suštini moderna verzija grčkih bogova.

Teško je pratiti sve talentovane sportiste, mada je jedan italijanski plivač već osvojio srca žena svojim trbušnjacima, a mi smo vas pitali kako vam se čine srpski sportisti i koga biste proglasili najzgodnijim i najlepšim.

Ovako ste glasali - ubedljivu pobedu odneo je košarkaš Bogdan Bogdanović.

Rezultati ankete Foto: Printskrin Telegraf.rs

Bogdana Bogdanovića nije potrebno posebno predstavljati, jer je ovaj momak na košarkaškom terenu rekao sve. Ovaj momak, visok 198 cm, jedan od najboljih košarkaša koje je srpska košarka videla u poslednjih nekoliko decenija, a uz to je i veliki humanitarac, čime, pored iskrenog i prelepog osmeha oduševljava dame.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dušan Vlahović otkrio šta mu je Bogdan Bogdanović poslao kad su izvukli Amere u polufinalu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On