• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šarmirao nas je u čuvenoj seriji, a snimao je i u Beogradu: Dejvid je delio kadar sa srpskom glumicom

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimao je scene u našoj prestonici

  • 0
David Boreanaz Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dejvid Boreanaz (55) je glumio Sili Buta u čuvenoj seriji "Bouns" (Kosti), a mnogi će ga se setiti i po ulozi u seriji "SEAL team". Upravo zbog ove serije je Dejvid posetio našu zemlju, gde je snimao nekoliko epizoda.

U pitanju je vojna dramska serija koja prati i privatni i poslovni život pripadnika najelitnije jedinice dok vežbaju, planiraju i sprovode najopasnije i najriskantnije misije u koje ih domovina šalje. U nekoliko navrata je delio kadar sa našom Tamarom Aleksić, koja je imala ulogu u ovoj seriji.

Dejvid Boreanaz važi za jednog od najšarmantnijih glumaca Holivuda, a on zapravo vodi poreklo sa "naših prostora".

Naime, po očevoj strani ima italijanske i slovenačke krvi, njegovo prezime Boreanaz je zapravo slovenačno. Njegova majka je polu-Slovakinja, a ima i irskog, nemačkog, francuskog i švajcarskog porekla, piše "Vikipedija".

Iza sebe ima brak sa Ingrid Kvin (od 1997. do 1999.), da bi se 2001. godine oženio Plejboj modelom Džejmijem Bergman, sa kojom je i dalje u braku i sa kojm ima sina (2002. godište) i ćerku (2009. godište). Međutim, nije mu baš sve sjajno u braku. Dok mu je žena bila trudna sa ćerkom, Dejvid je priznao da je imao vanbračnu vezu sa Rejčel Učitel, istom ženom sa kojom je golfer Tajger Vuds navodno varao svoju ženu. Kako je naveo, pokušala je da ga uceni pa je bio primoran da vara trudnu ženu.

Takođe, dok je snimao popularnu "Bouns", jedna od saradnica ga je optužila da je Dejvid tokom snimanja 2010. godine pokušao da je poljubi i da je miluje, što je nateralo tu saradnicu da ga tuži. Međutim, njen advokat je godinu dana kasnije odbacio tužbu navodeći da je sve rešeno među njima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džek Dimić: U užem sam krugu za jednog od zlikovaca u novom Džejmsu Bondu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On