• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kao da ga je deset bogova lično pravilo: Ovaj maneken je nešto najlepše što ćete videti, osvojiće svet

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Visok je 186 centimetara, a modelirao je ove godine na "L’Oréal Paris" 2024 šou, kao i za "Versace". Radio je kampanju za "One Million", svima omiljeni parfem Pako Rabana, koja je objavljena u "Vogue Germany"

  • 0
Džejkob Rot Foto: Profimedia

Ako ste u poslednje vreme naleteli na fotografije mladića sa savršenom vilicom i osmehom i pomislili da možda malo podseća na muškarce iz starog Holivuda, znajte da bi pored lepote, trebalo da upamtite i njegovo ime, pošto će sigurno postati svetska senzacija.

Džejkob Rot je jedan od najbrže rastućih i najuticajnijih influensera u Evropi, a takođe je i model. Odrastao je u malom selu nedaleko od Frankfurta na Majni. Nakon što je završio školu kao najbolji u generaciji, počeo je da istražuje svet. Posle tri meseca u inostranstvu upisao je studije ekonomije da bi sve to obustavio u leto 2021, kada je "Elevator Boys" - njegov bend, postao svetski fenomen društvenih mreža.

Ova grupa sa sedištem u Berlinu, koju čine influenseri Džejkob Rot, Džulijen Braun, Bene Šulc, Tim Šeker i Luis Freitag, postala je viralna na "TikToku" zbog svojih kultnih video-snimaka iz liftova.

Džejkob Rot Foto: Profimedia

Rođen je 4. marta 2000. u Nemačkoj. Međutim, o njegovim roditeljima se ne zna mnogo, jer se oni jedva pominju u bilo kojoj od njegovih objava.

Visok je 186 centimetara, a modelirao je ove godine na "L’Oréal Paris" 2024 šou, kao i za "Versace". Radio je kampanju za "One Million", svima omiljeni parfem Pako Rabana, koja je objavljena u "Vogue Germany".

Od tada je bio nezaustavljiv. Od rada sa brendovima kao što su "Prada", "Guči", "Valentino" i "Etro", preko zvezde sa naslovnih strana međunarodnih časopisa kao što su "GQ", Esquire i "L'Officiel".

U junu 2023. on i njegova ekipa "The Elevator Boys" objavili su svoj prvi singl i izveli ga na stadionu Vembli pred 80.000 ljudi.

Njegova sve veća popularnost na društvenim mrežama dala mu je priliku da radi sa istaknutim brendovima kao što su "Calvin Klein", "Peek & Cloppenburg Dusseldorf", "Pandora"...

Džejkob je oduvek bio osoba puna energije i pronašao je savršen način da izrazi svoju kreativnost na "TikToku". Trenutno ima preko 11,3 miliona pratilaca na svojoj "TikTok" stranici, Jacob Rott (@jacob_rtt), od koje u proseku zarađuje 8.000 dolara po sponzorisanoj objavi. A sa njihovom brzinom viralnosti, ove cifre su samo privremene.

Naoružan prirodnim smislom za humor i umetničkim senzibilitetom, on savršeno spaja komediju i fizičke performanse u svojim video-snimcima. Osim toga, on zarađuje oko 2.700 dolara po objavi od svojih "Instagram" objava (@jacobrott) za preporuke brendova i sponzorstva.

A Džejkob Rot je čak priznao da traži svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.

Međutim, to ne zaustavlja glasine da se zabavlja sa Ajšom Mian, polovinom popularnog "TikTok" dua MianTwins. Glasine o njihovoj vezi počele su nakon što su primećeni zajedno više puta u različitim prilikama.

(Ona.rs/celebsfortune.com/mintartistmanagement.world)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević obeležava 30 godina karijere

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On