• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je zubar koji je raspametio sve Srpkinje: "Njega se ne plašimo"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Boga mi... svaka čast", jedan je u nizu komplimenata za ovog doktora

  • 0

Kažu da su muškarci u uniformama poseban "magnet" damama, zbog čega na pitanje o najprivlačnijim zanimanjima kojima se njihov idealan muškarac može baviti žene često navode doktore, zubare, vatrogasce, stjuarde, policajce...

Dr Boris Stamenković poslužio je kao još jedan primer toga, zaključujemo na osnovu raznih komplimenata koji se nižu na njegovim slikama. Nedavno, jedna korisnica mreže "X" podelila je njegovu fotografiju, a žene nisu ni trepnule, već su se brže-bolje pridružile vozu divljenja i komplimenata.

- Boga mi... svaka čast! - piše u jednom komentaru.

Tik pokoji komentar ispliva sa informacijom da ovaj stomatolog ima porodicu, ali vidimo da to ne sprečava dame da pohvale njegov izgled.

Čak su mnoge i navele da bi im "bilo lakše" da im zubar izgleda poput njega, te da bi jedan od najustaljenijih strahova brzo nestao, jer "pred njima stoji neko nalik glumcima iz 'Uvoda u anatomiju'". 

Dr Stamenković je specijalista za estetsku stomatologiju, a svoj rad, znanje i iskustvo deli na mrežama uz pomoć fotografija i snimaka zadovoljnih klijentima kojima je ulepšao osmeh.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mihajlo Pavić je bio štićenik Zvečanske, sada u ulozi edukatora pomaže mladima da stvore budućnost

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On