• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dečko iz Srbije očajan: Drug mi je spavao s bivšom devojkom, a znao je koliko je volim, šta biste uradili?

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komentari puni podrške

  • 2
Vila kuća muškarac tužan Fot-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Svako se u jednom trenutku suoči sa izdajom, ali kada je u pitanju kombinacija ljubavi i prijateljstva, sasvim je jasno da nekog pogađa dupli poraz. Jedan korisnik društvene mreže "Redit" podelio je svoju ispovest i bol koju i dalje oseća, nakon što je saznao za izdaju svog bliskog prijatelja.

- Nedavno sam saznao da mi je drugar kojeg znam 20 godina i sa kojim sam bio jako blizak spavao sa bivšom devojkom. Uglavnom taj drugar je znao sve između mene i nje, znao je koliko mi ona znači. Ta devojka mi se sviđala dugo (godinama). Bio sam kratko sam njom iz nekih određenih razloga, ali smo se nakon godinu dana ponovo zbližili - započeo je on.

Kako navodi, nije želeo da piše previše, jer je odnos bio kompleksan, a otkrio je i da se svašta dešavalo.

- Na kraju smo se nešto posvađali i to zbog tog drugara jer je mešao prste, čega ja nisam bio svestan. Saznao sam nakon četiri godine za taj događaj, jer se lik hvalio dvojici drugara iz društva da je spavao sa njom i kako ja za to ne znam. Isto tako rekao im je da su se čuli i dogovarali oko neke trojke sa njenom cimerkom (to je bilo pre 2-3 meseca), ali neuspešno. Mislio je da mi oni neće preneti, ali je jedan ispao čovek i rekao mi za to - nastavlja dalje.

Drugar koji je spavao sa njegovom devojkom ga je lagao čitavo vreme druženja, jer kako ističe, kad god je posumnjao rečeno mu je da je ljubomoran i "lud".

Kako bi ste vi reagovali? byu/Livid-Basil7914 inAskSerbia

- Posle sam mislio da stvarno nema ništa, jer je on bio sa nekim devojkama sa tindera. Ona je našla nekog dečka sa kojim je bila u vezi. Što je najgore on mi je sa vremenom na vreme spomene tako nekad i govorio kako treba da budem dobar sa njom, da možda nešto ponovo bude između nas dvoje - za kraj je napisao povređeni momak.

Takođe, otkrio je anonimnim korisnicima ove mreže i da se suočio sa drugom, ali da su se posvađali i da je on njega na kraju okrivio što je govorio nekima istinu. Sa devojkom se ne čuje, a kako navodi, drug je blokiran. Za kraj je upitao: "Kako biste vi reagovali?".

Svi u komentarima bili su puni podrške za njega, navodeći da nije ni imao "pravog druga", a da devojka sigurno nije bila njegova "srodna duša".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Moja lepša polovina je "veštica"": Pitali smo muškarce šta su njihove partnerke u horoskopu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike On

Komentari

  • Srdjan Djurišić

    26. oktobar 2024. | 11:32

    Nit ti je drug nit ti je devojka. Budi srećan što si na vreme video sve

    Podelite komentar

  • IDetroit

    26. oktobar 2024. | 11:43

    Taj ti nikada nije ni bio drug!

    Podelite komentar