• 0
 ≫ 

Rijana je ipak bila glavna zvezda Met Gale: Iako nije prisustvovala famoznoj večeri, ostavila je utisak

 ≫ 

Rijanina statua u Muzeju prikazuje je u pripijenom kombinezonu koji je prikazala na majskoj naslovnici "Voga"

  • 0
Trudna Rijana Foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rijana je možda preskočila ovogodišnju Met Galu zbog trudnoće, ali joj je ipak pošlo za rukom da bude glavna vest događaja. Dok čeka dolazak svog prvog deteta sa ASAP Rokijem, Metropoliten muzej joj je odao posebnu počast.

Rijana je podelila video u kome jasno vidimo statuu otkrivenu u ponedeljak uveče u Metropoliten muzeju. Digitalna statua je rekreacija na njenu fotografiju na kojoj ponosno pokazuje svoj trudnički stomak.

"Ugasi met u mermeru!", Rijana je napisala ispod snimka na Instagramu, pre nego što je spomenula ovogodišnju temu pozlaćenog doba. "Šta je pozlaćenije od toga? Hvala Muzeju i "Vog" magazinu na ovom istorijskom priznanju“.

Rijanina statua prikazuje pevačicu u pripijenom kombinezonu. Objava na zvaničnom Instagram nalogu časopisa dodatno je objasnila proces dizajna za prelepu skulpturu. Replika boginje RiRi – koja je sada udomljena među preko trideset hiljada dela muzejske kolekcije grčke i rimske umetnosti (u digitalnom smislu) – napravljena je po uzoru na Rijaninu naslovnu fotografiju za majsko izdanje "Voga".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Vogue (@voguemagazine)

- Statua "Eirene (Oličenje mira)" je obično najistaknutija mermerna boginja grčko-rimske galerije u Muzeju, ali sada imamo Rijanu, baš sa ovomesečne naslovnice "Voga" - napisano je na zvaničnom nalogu magazina.

U majskom izdanju "Voga" Rijana je predstavila svoj kultni trudnički stil, koji je u potpunosti prihvatila otkako je obelodanila svoju trudnoću u januaru. Ona nije dozvolila da zbog toga što se njeno telo menja to utiče i na njen stil. Autentične komade prikazivala je kroz celu trudnoću i zadržala svoj modni pečat.

- Nadam se da smo uspeli da redefinišemo ono što se smatra "pristojnim" za trudnice. Moje telo trenutno radi neverovatne stvari i neću se zbog toga stideti. Ovo vreme bi trebalo da bude slavlje. Jer zašto bih krila svoju trudnoću - obrazložila je.

Rijana je takođe postala sentimentalna, podelivši nadanja u vezi sa dolaskom bebe na svet.

- Naučiće me više nego što bih ja nju ikada mogla naučiti - rekla je.

Video: Hilari Klinton na haljini izvezla ime Medlin Olbrajt: Politička poruka na Meta Gali

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona