• 0
 ≫ 

Selena Gomez objasnila zbog čega se tokom karijere osetila "seksualizovanom"

 ≫ 

Ponekad volim da se osećam seksi, ali to ne znači da to radim zbog nekog drugog. To može biti samo za mene

  • 0
Selena Gomez Foto: Profimedia

Selena Gomez je prošla put od Diznijeve zvezde do muzičke i glumačke senzacije, međutim, ona se sa sasvim drugog stanovišta osvrće na svoju karijeru. Sada, ona govori o jedinom žaljenju koje je imala tokom svog uspona na vrh.

U razgovoru, Gomez je pred kolegama Trejsi Elis Ros, Ejmi Šumer, Moli Šenon, Kvintom Branson i Bridžit Everet ispričala kako se tokom svog uspona u karijeri osećala "posramljeno" i "preterano seksualizovano".

Šumer, koji glumi u Hulu televizijskoj seriji "Life & Beth", iskoristila je priliku da pohvali 29-godišnju glumicu i pevačicu što je sama sebi utrla put kroz industriju, uprkos tome što je bila "seksualizovana u tako mladoj dobi".

Gomez je nastavila svoje izlaganje i pomenula određeni trenutak u svojoj pevačkoj karijeri zbog kojeg se osećala posramljenom.

- Pristala sam na taj omot albuma i zaista me je bilo sramota nakon što sam to uradila. Morala sam da prođem kroz ta osećanja, jer sam shvatila da je vezano za nešto dublje što se u meni dešava. To je bio izbor zbog kog nisam bila srećna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Ona je objasnila je da joj je omot albuma bio neprirodan jer nije "preterano seksualna osoba".

- Ponekad volim da se osećam seksi, ali to ne znači da to radim zbog nekog drugog. To može biti samo za mene - rekla je ona.

Iako nije pomenula naslovnicu albuma o kojoj je reč, Gomez se pojavila gotovo naga na omotu svog albuma "Revival" iz 2015, kada je imala 24 godine.

Uprkos ovoj naslovnici i pristajanju na zahteve saradnika tada, ona je uspela da se izbori za to kako želi da bude predstavljena u javnosti, jer je osvestila šta je ono što joj ne prija i od čega mora da odstupi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona