• 0
 ≫ 

Ruska manekenka živela je u nemaštini i prodavala na pijaci, a onda je jedan susret promenio sve

 ≫ 

Nakon teškog odrastanja u siromaštvu, Vodianova je izgradila zavidnu karijeru i rodila petoro dece

  • 0
Natalia Vodianova

Foto: Shutterstock

Ruska manekenka Natalija Vodianova rođena je 1982. godine u Gorkiju u Rusiji. Potekla je iz siromašnog kraja i veoma siromašne porodice.

Natalija je odrastala sa dve polusestre od kojih je jedna rođena sa cerebralnom paralizom. Otac ih je napustio kada je Natalija bila jako mala, pa, da bi mogli da prežive, ona je sa sestrom i majkom prodavala na pijaci voće i povrće, a sav novac su štedele za bolesnu sestru.

Sa Natalijinih 15 godina dolazi do preokreta u njenom životu kada ju je na pijaci, dok je prodavala, primetio agent iz jedne modne agencije.

Tada počinje da radi u jednoj ruskoj modnoj agenciji, a za samo dve godine uspela je da zaintrigira svetsku modnu scenu. Već sa 17 godina preselila se u Pariz. Tamo je dobila nadimak Supernova, a modne ponude su se samo nizale.

Za veoma kratko vreme ona je postala jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice "Voga“, zaštitno lice za "Guči“, "Pradu“, "Šanel“, "Versače“, "Hugo Bos“... Bila je treći najuspešniji model na svetu i uspela je da zaradi 20 miliona dolara.

Pored zavidne karijere Natalijin privatni život je nešto što intrigira javnost.

Ona se udala za milijardera Džastina Portmana sa kojim ima troje dece. Njihova ljubav je često isticana kao moderna bajka, s obzirom na to da je on bogataš plemićkog porekla, a ona iz siromašne porodice.

Ipak, posle devet godina braka, Natalija je rešila da ostavi Džastina. Nakon razvoda on nije imao lepe reči o Vodianovoj rekavši da je postupila prilično bezosećajno njhovom rastanku.

I dok je njen bivši suprug bio ogorčen, Natalija se vrlo brzo snašla. Ona je odmah ušla u vezu sa takođe milijarderom Antoanom Arnautom.

Sa njim je dobila još dvoje dece, sinove Maksima i Romena. Zbog pandemije korona virusa par je bio primoran da otkaže veselje povodom venčanja koje se svakako održano u junu 2020. godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona