• 0

Megan Markl sa zebnjom iščekuje izlazak biografije "Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzorovih"

Dugoiščekivana biografija Megan Markl sadrži i neočekivane momente histerije lepe vojvotkinje od Saseksa

  • 0
Megan Markl i Princ Hari Foto: TOBY MELVILLE / AFP / Profimedia

Knjiga o kojoj se dugo pričalo, a od koje mnogi strepe  - "Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzorovih", autora Toma Bauera, bivšeg novinara BBC-a, sada vodećeg istraživačkog biografa, za nekoliko dana doživeće svoju svetsku premijeru. Među brojnim zanimljivim detaljima iz dvorskog života lepe vojvotkinje od Saseksa, s posebnim osvrtom na njen odnos sa članovima kraljevske porodice, autor navodi najupečatljivije momente koji su odslikali zategnute odnose lepe Megan i uvaženih članova Vindzora.

Naime, kako prenosi "Mirror", u jednom od poglavlja knjige opisana je histerija Megan Markl nakon naslovne priče u časopisu "Vanity Fair", koja se fokusirala uglavnom na njenu vezu sa princom Harijem, u to vreme njenim verenikom, više nego na njen aktivizam i filantropiju. Kako tvrdi nova knjiga, vojvotkinja od Saseksa je u panici pozvala svoj PR tim jer je priča sa naslovom "Divlja zbog Harija" razbesnela Bakingemsku palatu.

Megan i njeni publicisti iz Los Anđelesa bili su "ekstatični" kada su, nakon „godina borbe da Megan bude primećena“, dobili intervju za izdanje časopisa u septembru 2017. Međutim, veliko uzbuđenje se brzo pretvorilo u razočaranje nakon što je Bakingemska palata početkom septembra dobila kopije časopisa pre objavljivanja, tvrdi Bauer.

Meghan Markle, Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Bauer piše da je Hari postao oprezan nakon što su intervjui koje su u prošlosti davale njegova majka princeza Dajana i Sara Ferguson, u kojima su iznosile svoje političke stavove i lične priče, izazvali kontroverze i samo njima nanele štetu. Zato je želeo da Megan izbegava osetljive teme o kojima bi pričala u intrevjuima poput Donalda Trampa, rase, njihovog odnosa, a posebno njega samog. U knjizi se tvrdi da je dugogodišnji urednik "Vanity Fair-a" pitao Megan o Hariju tokom intervjua, ali da nije očekivao da će mu odgovoriti na to pitanje. Navodi se da je bio "suptilno ushićen" kada je Megan, koja je u tom trenutku bila tajno verena za princa, odgovorila:

- Mi smo par. Mi smo zaljubljeni. Sigurna sam da će doći vreme kada ćemo morati da istupimo i objavimo svima, jer i te kako imamo šta da ispričamo, ali nadam se da će ljudi razumeti da je ovo naše vreme, vreme samo za nas. Mi smo srećni, a ja obožavam sjajne ljubavne priče.

Megan Markl i Princ Hari Foto: Profimedia/Dia Dipasupil

Intervju je izazvao senzacionalne i burne reakcije širom sveta, a Bauer kaže da je Bakingemska palata bila iznenađena "Meganinom neviđenom drskošću".

U Bauerovoj knjizi piše da je „u roku od nekoliko sati“ nakon skandala Megan panično nazvala šefove svoje PR kompanije zahtevajući odgovore na to zašto u inetvjuu fokus nije bio na njenom aktivizmu i filantropiji, tražeći da se ukolne njeni komentari o Hariju.

Ovo je samo jedan od teških momenata u knjizi koje prate Megan Markl u njenoj ljubavnoj priči i životu sa kraljevskom porodicom. Knjiga govori o izdaji, tajnama i osveti... Izlazak ove biografije izgleda izaziva strepnju kod mnogih, jer razotkriva zamršenu mrežu koja okružuje Saseks, koristeći opsežna istraživanja, stručne izvore i intervjue insajdera koji nikada ranije nisu govorili. Sve će odjeknuti za nekoliko dana...

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona