• 2
 ≫ 

Detalj iz biografije Megan Markl: Ostavljena da se "muči" sa venčanicom jer je bila nepristojna

 ≫ 

Dok je dolazila u zamak Vindzor na dan venčanja, izgledalo je kao da ima problema sa venčanicom prilikom izlaska iz automobila. Autor biografije Tom Bauer tvrdi da postoji razlog zašto vojna pratnja nije istupila da joj pomogne

  • 2
Meghan Markle Megan Markl, Prince Harry Princ Hari

Foto: Profimedia/MEGA/The Mega Agency

Megan Markl je ostala da se "muči" sa svojom haljinom na dan venčanja, jer je vojna pratnja prema kojoj je navodno bila gruba odbila da joj pomogne, tvrdi autor biografije. Bivša glumica je stigla u kapelu Svetog Đorđa u Vindzoru da se uda za princa Harija sa samo dvojicom svojih pratilaca, nakon što je njen otac odustao da prisustvuje venčanju.

Dok je izlazila iz automobila, snimci sa tog dana pokazuju da se Meganin veo uvrnuo u vozilu - a još jedan pomoćnik, zajedno sa dizajnerkom haljina Kler Vejt Keler za Živanši, požurio je da joj pomogne.

Međutim, vojnik koji je imao zadatak da otvori vrata automobila za Megan nije ponudio svoju pomoć.

Kako piše "Mirror", prema Tomu Baueru, autoru nove knjige o kraljevskoj porodici, biografije Megan Markl pod nazivom "Osveta: Megan, Hari i rat u Vindzoru", vojna pratnja nije želela da pomogne zbog onoga što se dogodilo prethodnog dana.

- Razlog je taj što je dan ranije, na probi venčanja, bila veoma gruba prema tom vojniku iz pratnje, te je on odlučio da joj ne pruži pomoć na samom venčanju, ako joj bude potrebno. To mi nije ispričao sam vojnik, već njegov kolega policajac - objašnjava Bauer.

Meghan Markle, Megan Markl

Foto: Tanjug/AP

U međuvremenu, gospodin Bauer je izjavio da su Megan i Hari imali želju da budu prisutni na više istaknutih događaja tokom proslave platinastog jubileja, ali su bili primorani da odustanu zbog kraljičinog naređenja.

Video: Model Aleksandra Pekarkova: Svakog dana moramo ceniti odakle dolazimo i potičemo

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari

  • Dara

    2. avgust 2022. | 21:52

    Meni je nadmena , antipaticna ne toliko ni lepa , deluje veoma umisljeno i nadobudno kao i veoooma proracunato. Zakljucak je da nije glupa jer je od veoooma prosecnog zivota ucinila maksimum ! Imala je i srece! Ne dopada mi se sto je udaljila supruga od brata i familije kao ni to sto iskoriscava diskriminaciju kao razlog sto je odbacena ....svoju primarnu porodicu je odbacila- to moze samo jako umisljena i rekla bih losa osoba ... spisak je podugacak ... dopada mi se sto je postala majka , sto joj je stil ok , sto se ne sminka previse ...

    Podelite komentar

  • Jagodinka Simonović

    2. avgust 2022. | 19:45

    Ova žena je dokaz da nad popom ima pop. Ne zanimaju je pravila, niti želi da igra po njihovim pravilima. Top!!! Koja je tajna zdrave kose Mekan Markl?! 😁😁😁

    Podelite komentar